Το Ariá Estate Suites & Spa είναι το στολίδι της λακωνικής γης

Το Ariá Estate Suites & Spa είναι το στολίδι της λακωνικής γης
Εκπλητικά τοπία, πολυτέλεια και γαλήνη στην όμορφη και ιστορική Μάνη.

Όταν κάποιος ακούει το όνομα «Μάνη» μια πολύ χαρακτηριστική και μοναδική εικόνα έρχεται στο μυαλό του: ένα τοπίο άγριο με αέρα αδάμαστο, πέτρινους οικισμούς, σπίτια που θυμίζουν πύργους, βυζαντινούς ναούς, μικρούς όρμους και συγκλονιστικά σπήλαια.

Σε αυτή τη γωνιά της Πελοποννήσου, η οποία αποτελεί και το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, όλα μοιάζουν μαγικά. Πρόκειται για ένα μέρος με πολλούς κρυμμένους θησαυρούς αλλά και «βαριά» ιστορική κληρονομιά που αν και έχει τραβήξει τα τουριστικά βλέμματα τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να διατηρήσει την αυθεντικότητα και τη γραφικότητά του.

Μέσα σε αυτόν τον «τραχύ» τόπο βρίσκεται, στρατηγικά τοποθετημένο, 5 μόλις λεπτά από τον γραφικό κόλπο του Λιμενίου και λιγότερο από 10 λεπτά από την πανέμορφη και ιστορική Αρεόπολη, ένα από τα ξενοδοχειακά κοσμήματα της χώρας, το Ariá Estate Suites & Spa. Το όνομά του δεν είναι τυχαίο: Αριά ονομάζεται η περιοχή που βρίσκεται μεταξύ Αρεόπολης και Λιμενίου, και είναι επίσης είδος βελανιδιάς που φύεται στην περιοχή. Η βελανιδιά δε, θεωρούταν ιερή για τους αρχαίους Έλληνες, καθώς ήταν το ιερό δένδρο της Γαίας και αργότερα του παντοδύναμου Δία.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Το Ariá Estate Suites & Spa παντρεύει με αρμονικό τρόπο την παράδοση και την αισθητική της περιοχής με όλες τις σύγχρονες παροχές που είναι απαραίτητες για να διασφαλίσουν μια αξέχαστη διαμονή. Το θέρετρο απλώνεται αμφιθεατρικά σε ένα υψίπεδο κοντά στην διάσημη σπηλιά του Απηδήματος, προσφέροντας μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα.

Μέσα στο Estate, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2018, έχει δημιουργηθεί ένα μικρό σύμπαν γαλήνης και κομψότητας, που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, εξυψώνοντας τον επισκέπτη. Ο αρχιτέκτονας Μανώλης Τριποδάκης χρησιμοποίησε την μοναδική πέτρα της περιοχής με το χαρακτηριστικό καφέ-κόκκινο χρώμα της για να χτίσει τα κτίρια, ενώ ο περιβάλλων χώρος είναι βασισμένος στα σχέδια του καθηγητή Αντώνη Σκορδίλη.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Η διαμονή στο Ariá Estate Suites & Spa είναι ένα ταξίδι χαλάρωσης για επανασύνδεση με τις αισθήσεις και την εσωτερική μας ισορροπία Αν δεν το ζήσετε, δεν θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει να βλέπεις τον ήλιο να “βουτάει” στη θάλασσα με τα χρώματα της δύσης να δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό σε έναν ορίζοντα που λίγο αργότερα μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο φυσικό αστεροσκοπείο…Η μαγεία από τις βεράντες του Ariá Estate Suites & Spa είναι μια εμπειρία που μόνο εάν τη ζήσει κανείς μπορεί να την καταλάβει. Και να τον καταπλήξει.

Οι 15 σουίτες του ξενοδοχείου με άνετους χώρους, μινιμαλιστική και σύγχρονη διακόσμηση, αλλά και ευρύχωρες βεράντες, δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας που μας κάνει να αισθανόμαστε…«σαν στο σπίτι μας»! Επιπλέον, μια βόλτα στα πλακόστρωτα μονοπάτια του συγκροτήματος δίνει πολλές αφορμές για να σηκώσουμε το κινητό μας, να απαθανατίσουμε εικόνες και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα θέλουμε να επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά.

Ακόμα και με την πανέμορφη και ιστορική Αρεόπολη να βρίσκεται στα πόδια σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε αυτό το στολίδι της μανιάτικης φιλοξενίας, που προσφέρει την άνεση ενός ιδιωτικού σπιτιού, σε συνδυασμό με αποκλειστικές, πολυτελείς ξενοδοχειακές ανέσεις και υπηρεσίες.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Τα βήματά μας αξίζει να μας οδηγήσουν στην πόρτα του Spa όπου και θα ανακαλύψουμε μια όαση χαλάρωσης. Στο Spa υπάρχει δωμάτιο θεραπειών με εξειδικευμένη θεραπεύτρια, χαμάμ και εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα. Ο χώρος είναι επίσης ιδανικός για Wellness Retreats καθώς συνδυάζει την ηρεμία και άνεση σε φυσικό περιβάλλον, τις υπηρεσίες Spa και την προετοιμασία κάθε είδους γευμάτων, αναλόγως των αναγκών κάθε επισκέπτη.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Μεγάλο ατού του Ariá Estate Suites & Spa, οι μυρωδιές της πελοποννησιακής γης και οι παραδοσιακές μεσογειακές γεύσεις. Στο εστιατόριο Horizon, θα απολαύσετε υπέροχα πιάτα με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο, ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση, ενώ το μυστικό συστατικό που απογειώνει τις γεύσεις είναι πως πολλά από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται καλλιεργούνται στο μποστάνι του ξενοδοχείου.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε μια αναφορά στους ανθρώπους του Ariá Estate, οι οποίοι με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, δίνουν ενέργεια και πνοή στη διαμονή μας. Η επικοινωνία μαζί τους βοηθά να οργανώσουμε αποδράσεις δια ξηράς και θαλάσσης σε όλη τη χερσόνησο της Μάνης και καλύπτει τις ανάγκες και τις λεπτομέρειες μιας αξέχαστης “απόδρασης”.

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Το Ariá Estate Suites & Spa θα αποτελέσει το ολόδικό σας καταφύγιο σε αυτή την τόσο… ιδιαίτερα όμορφη γωνιά του πελοποννησιακού νότου. Είναι ο ιδανικός προορισμός για απαιτητικούς ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από τη βοή των «φασαριόζικων» νησιών, αλλά να απολαύσουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει τόσο το ελληνικό τοπίο, όσο και η ελληνική φιλοξενία. Πρόκειται για έναν τόπο με  απίστευτη ομορφιά όλο τον χρόνο, γεμάτο γραφικά ιστορικά χωριά από πέτρα, με ακατέργαστο τοπίο από απόκρημνους βράχους και καταγάλανα νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: