To Christmas Market του Golden Hall κλέβει την παράσταση (και αυτά τα Χριστούγεννα)

To Christmas Market του Golden Hall κλέβει την παράσταση (και αυτά τα Χριστούγεννα)
Το πιο λαχταριστό Christmas Market της Αθήνας μας περιμένει στο Golden Hall

Χρώματα, μυρωδιές και λαχταριστές γεύσεις συνοδεία μπάντας με χριστουγεννιάτικες αλλά και jazz/swing μελωδίες. Μια μαγική εορταστική ατμόσφαιρα, με τη σφραγίδα ποιότητας και κομψότητας του Golden Hall, που έχει δικαίως εξελιχθεί σε χριστουγεννιάτικο θεσμό για την πόλη.

Το πιο λαχταριστό Christmas Market της Αθήνας μας περιμένει καθημερινά, μικρούς και μεγάλους, στο προαύλιο του Golden Hall. Με τις funky καντίνες (Cultivos Coffee, Εverest exclusive, Flocafe Espresso Room, Starbucks, TGI Fridays, Τερκενλής και Τυροκομείο Κωσταρέλου) που όλοι έχουμε αγαπήσει, να φοράνε και πάλι τα γιορτινά τους και να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρά.

Μια ανοιχτή πρόκληση για όλους όσους αγαπάνε τα Χριστούγεννα (και το shopping) σε μια λαχταριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για να δοκιμάσουμε signature πιάτα με πλούσιο άρωμα και εναλλακτικές street food επιλογές, από τα αγαπημένα café και εστιατόρια του Golden Hall.

To εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει η πιο ατμοσφαιρική μπάντα με χριστουγεννιάτικες αλλά και jazz/swing μελωδίες.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00,  Σάββατο: 14:00-20:00 και τις Κυριακές (που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα).