To Invent ICT για 2η χρονιά στο Digital Greece, στην 84η ΔΕΘ

To Invent ICT για 2η χρονιά στο Digital Greece, στην 84η ΔΕΘ
Επτά από τις ομάδες του INVENT ICT, οι Nable Solutions, Nous4Health, Evotropia, Founderfood, Coffeco, Accesslab και Trimisignal, θα έχουν παρουσία με δικά τους αυτόνομα booths.

Η θερμοκοιτίδα εκκίνησης επιχειρήσεων INVENT ICT, βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του περιπτέρου Digital Greece στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 12.

Επτά από τις ομάδες του INVENT ICT, οι Nable Solutions, Nous4Health, Evotropia, Founderfood, Coffeco, Accesslab και Trimisignal, θα έχουν παρουσία με δικά τους αυτόνομα booths, για το διάστημα 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, όπου θα μπορούν να παρουσιάσουν τις δράσεις και τις καινοτόμες ιδέες τους σε κοινό και εκθέτες.

Την Κυριακή 8/9/2019 στις 12.00, ο Project Manager του Invent ICT Δρ. Ευάγγελος Σιώκας θα συμμετέχει σε πάνελ όπου θα ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις της θερμοκοιτίδας, καθώς και την εξατομικευμένη μεθοδολογία υποστήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων που έχει οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα την τελευταία διετία. Στο πάνελ θα συμμετέχουν και επιχειρηματικές ομάδες του προγράμματος, οι οποίες θα μιλήσουν για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, την υποστήριξη που έλαβαν από τη θερμοκοιτίδα και την εμπειρία που αποκόμισαν, με σκοπό να γνωρίσει το κοινό τα βασικά στοιχεία ενός τέτοιου εγχειρήματος.