Το Katikies Garden εντάχθηκε στον διεθνή luxury ταξιδιωτικό όμιλο VIRTUOSO®

Το Katikies Garden εντάχθηκε στον διεθνή luxury ταξιδιωτικό όμιλο VIRTUOSO®
Το Katikies Garden, μέλος του καταξιωμένου Ομίλου Katikies Hotels και υπερήφανο μέλος των The Leading Hotels of the World, αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο στην καρδιά των Φηρών στη Σαντορίνη.

Το Katikies Garden εντάχθηκε στο exclusive χαρτοφυλάκιο πολυτελών ταξιδιωτικών συνεργατών του Virtuoso®, που περιλαμβάνει περισσότερους από 2.300 προτιμώμενους προμηθευτές σε 100 χώρες. Σύμφωνα με το Katikies Garden, η ένταξη στον Virtuoso θα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε επίπεδο πωλήσεων και marketing στους περισσότερους από 21.000 συμβούλους πολυτελών ταξιδιών του δικτύου, καθώς και στο εξαιρετικά επιθυμητό πελατολόγιό τους. Τα πρακτορεία του Virtuoso ανά τον κόσμο επιτυγχάνουν κατά μέσο όρο πωλήσεις αξίας 28-32 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο (ΗΠΑ), γεγονός που καθιστά το δίκτυο τον σημαντικότερο παίκτη στην κατηγορία των πολυτελών ταξιδιών.

«Η διαδικασία εισαγωγής του Virtuoso είναι εξαιρετικά επιλεκτική, οπότε το να γίνει κανείς προτιμώμενος συνεργάτης είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη τιμή», δήλωσε ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies. «Η φήμη που απολαμβάνουν τα μέλη του δικτύου Virtuoso για την κορυφαία αφοσίωση τους πελάτες τους είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη δική μας προσωποποιημένη προσέγγιση εξυπηρέτησης. Τώρα που είμαστε και εμείς μέρος αυτού του καταξιωμένου δικτύου, αδημονούμε να προσφέρουμε με τη σειρά μας στους συμβούλους του Virtuoso και στους πελάτες τους τις εξαιρετικές παροχές, αξίες και εμπειρίες μας που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους».

Το Katikies Garden εντάσσεται στην συλλογή του Virtuoso με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και λοιπούς ταξιδιωτικούς φορείς στον κόσμο. Οι συνεργάτες αυτοί, που ειδικεύονται στην παροχή παγκόσμιας κλάσης υπηρεσιών και εμπειριών, προσφέρουν ανώτερες παροχές, σπάνιες ευκαιρίες και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες του Virtuoso. Αυτοί οι καταξιωμένοι προμηθευτές είναι σε θέση να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες του Virtuoso μέσω των μέσων του δικτύου και στα πρακτορεία του Virtuoso μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Virtuoso Travel Week, της κορυφαίας στον κόσμο συνάντησης των ανθρώπων του luxury travel. Η αποδοχή του Katikies Garden στον Virtuoso προσφέρει στο ξενοδοχείο άμεση σύνδεση με τα κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτικά πρακτορεία στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Αποκλειστικά προνόμια για τους πελάτες που κλείνουν την διαμονή τους στο Katikies Garden μέσω Virtuoso περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινό à lacarte κυκλαδίτικο πρωϊνό για δύο και wifi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Ποτό καλωσορίσματος, φιάλη με signature κρασί, πιατέλα με φρούτα και κεράσματα στο δωμάτιο κατά την άφιξη.
  • 100$ πιστωτικό ανά διαμονή για κατανάλωση εντός του ξενοδοχείου.
  • Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, earlycheck-in και latecheckout, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: