To μεγαλύτερο αστέρι του YouTube κατακτά το διαδίκτυο

To μεγαλύτερο αστέρι του YouTube κατακτά το διαδίκτυο

Ο PewDiePie ξεκινά το δικό του δίκτυο στο YouTube με τη βοήθεια της Disney.

Ο Felix Kjellberg, γνωστός στον ψηφιακό κόσμο ως «PewDiePie», αναπτύσσει ένα δικό του δίκτυο με βίντεο στο διαδίκτυο με το όνομα «Revelmode».

Με πάνω από 40 εκατ. συνδρομητές, ο PewDiePie έχει το μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων προκειμένου να παράγει πρωτότυπες παραστάσεις και παιχνίδια, να πωλεί διάφορα εμπορεύματα και να οργανώνει εκδηλώσεις και φιλανθρωπικά προγράμματα με επίκεντρο την κοινωνική δράση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Revelmode, η ομάδα του αποτελείται από οκτώ άτομα, τα οποία είναι ξεχωριστές προσωπικότητες του Youtube. «Μια φοβερή ομάδα του Youtube κι εγώ θα συνεργαστούμε προκειμένου να κάνουμε τρομερά πράγματα στο διαδίκτυο», δήλωσε ο PewDiePie σε βίντεό του που δημοσίευσε στο κανάλι του Youtube.

Το αστέρι του διαδικτύου ξεκινά τη συνεργασία του Revelmode με το Maker Studios, ένα αμερικανικό διαδικτυακό κανάλι της Disney.

Σημειώνεται, ότι το 2014 ο ίδιος σε συνέντευξη του σε ένα ελβετικό περιοδικό είχε εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στο Maker Studio, ωστόσο τώρα ανανέωσε το συμβόλαιό του, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.