Το Orange Grove θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους Έλληνες επιχειρηματίες στη μεταμνημονιακή εποχή

Το Orange Grove θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους Έλληνες επιχειρηματίες στη μεταμνημονιακή εποχή

Με ένα πρωτότυπο βίντεο ο πρέσβης της Ολλανδίας συγχαίρει την Αθήνα για την έξοδο από το πρόγραμμα επιτήρησης και τονίζει τα πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας.

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος του ελληνικού μνημονίου» τονίζει σε οπτικοακουστικό μήνυμά του ο Ολλανδός πρεσβευτής στην Ελλάδα Κασπάρ Βέλντκαμπ.

Με φόντο τα γραφεία της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, του Organe Grove και το Καλλιμάρμαρο, ο κ. Βέλντκαμπ, εκ μέρους της Ολλανδίας, συγχαίρει την Ελλάδα γι’ αυτό το σημαντικό ορόσημο και δίνει τα εύσημα στον ελληνικό λαό και στις αρχές. «Πολλά έχουν επιτευχθεί, με ευρωπαϊκή υποστήριξη. Η οικονομία σταθεροποιήθηκε, η ανάπτυξη επέστρεψε και η βιωσιμότητα του χρέους βελτιώθηκε σημαντικά» επισήμανε ο Ολλανδός πρέσβης και έστειλε το μήνυμα:

«Ξεκινώντας από αύριο, είναι καιρός να εμπεδωθούν οι προσπάθειες των τελευταίων ετών και να ξεπεραστούν οι εναπομένουσες προκλήσεις. Μεταξύ άλλων, με τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. Ελπίζουμε να δούμε υγιείς δημοσιονομικές πολιτικές, ενισχυμένο χρηματοπιστωτικό τομέα, βελτίωση της παραγωγικότητας της εργασίας, και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Για παράδειγμα, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Σε αυτό το πλαίσιο, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ολλανδική πρωτοβουλία του Orange Grove, εκφράζοντας τη δέσμευση πως θα συνεχίζει να υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Με τον σωστό συνδυασμό πολιτικών, υπάρχουν πολλές δυνατότητες, εκτιμά και σημειώνει: «Η Ελλάδα είναι ένα ισχυρό κέντρο logistics με μεγάλες προοπτικές για ανάπτυξη. Η Ελλάδα έχει θαυμάσια γεωργικά προϊόντα. Προσωπικά αγαπώ τις ελιές και τις ντομάτες στην Ελλάδα. Και φυσικά ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους συμπατριώτες μου».

Το βίντεο του Ολλανδού πρέσβη ολοκληρώνεται με την ευχή η Ελλάδα να αξιοποιήσει πλήρως αυτό το νέο κεφάλαιο και το δυναμικό ανάπτυξης που υπάρχει και τη διαβεβαίωση πως η Ολλανδία είναι έτοιμη και πρόθυμη να εργαστεί προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου από κοινού.