Το περιεχόμενο της Walt Disney έρχεται στο TikTok

Το περιεχόμενο της Walt Disney έρχεται στο TikTok
The TikTok logo is seen on a mobile device in this illustration photo in Warsaw, Poland on 14 July, 2023. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της αμερικανικής εταιρείας.

Το TikTok ανακοίνωσε τη σύμπραξη της με την Walt Disney, για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της αμερικανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της θυγατρικής της ByteDance, από τις 16 Οκτωβρίου «οι φαν της Disney θα μπορούν να παρακολουθούν βίντεο από όλα τα εμπορικά σήματα της Disney, να δημιουργούν τα δικά τους βίντεο με μουσική και εφέ της Disney, να παίζουν καθημερινά τηλεπαιχνίδια της Disney, να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν “κάρτες χαρακτήρων” αγαπημένων χαρακτήρων για να κερδίζουν μοναδικά profile frames».

Ακόμα, το TikTok αναφέει πως «η ενεργοποίηση διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων θα είναι ζωντανή σε 24 περιοχές σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας το εύρος του περιεχομένου της Walt Disney. Οι θαυμαστές της Disney, της Pixar, του Star Wars, της Marvel, του ESPN, του National Geographic, των θεματικών πάρκων Disney και όχι μόνο, μπορούν να περιμένουν καθημερινές υπενθυμίσεις γιατί συνδέθηκαν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, τα franchises, τις ταινίες και τις αναμνήσεις της Disney.

Επιπλέον, η Disney θα γίνει εκδότης του TikTok Pulse Premiere, επιτρέποντας στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν διαφημίσεις δίπλα σε ψυχαγωγικά και αθλητικά περιεχόμενα μόνο από τη Disney στην τροφοδοσία For You του TikTok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: