Το σάντουιτς που έκανε τους Άγγλους να τσακώνονται μεταξύ τους

Το σάντουιτς που έκανε τους Άγγλους να τσακώνονται μεταξύ τους

Ένα σάντουιτς με σοκολάτα και φράουλα παρουσίασαν τα Tesco.

Τα Χριστούγεννα σημαίνει γλυκά και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco κάνουν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ή μήπως δεν είναι το δώρο που περίμεναν οι Βρετανοί;

Ποιο είναι αυτό; Ένα σάντουιτς με σοκολάτα και φράουλα. Ένας παράξενος συνδυασμός που όπως ήταν λογικό έκανε πολλούς Βρετανούς να τρέξουν στα ράφια των καταστημάτων. Για καλό και κακό σκοπό.

Οι Βρετανοί ενδιαφέρονται πολύ για τα Χριστούγεννα σάντουιτς τους, έτσι, αυτό το παράξενο κατασκεύασμα έχει προκαλέσει σάλο μεταξύ εκείνων που θέλουν τα σάντουιτς τους να έχουν τις «παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γεύσεις» και εκείνους που είναι ανοιχτοί σε νέες γεύσεις.

Σύμφωνα με τα Tesco , το σάντουιτς αποτελείται από σοκολάτα και κεράσι μασκαρπόνε σε μια φέτα ψωμί αρωματισμένη με κανέλα. Ενώ, λοιπόν, οι «γκουρμεδιάριδες» του κόσμου θα μπορούσαν να παρασυρθούν από μια τέτοια περιγραφή, εκείνοι που αναζητούν μια πιο συμβατική εκδοχή Χριστουγεννιάτικων έχουν άλλη άποψη.

Το προϊόν της εταιρείας ήδη αναρτήθηκε από καταναλωτές που θεωρούν τον συγκεκριμένο συνδυασμό όχι και τόσο ιδανικό, στην ιστοσελίδα του Shit London στο Facebook ανάμεσα σε άλλα πράγματα  που «αηδιάζουν» τους Λονδρέζους. «Σοκολάτα και κεράσι; Έχει τρελαθεί ο κόσμος;» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε «ανακατεύτηκα όταν είδα αυτό».