To Skroutz γίνεται… Amazon και ανοίγει την πλατφόρμα του για πωλήσεις χωρίς να χρειάζεται e-shop

To Skroutz γίνεται… Amazon και ανοίγει την πλατφόρμα του για πωλήσεις χωρίς να χρειάζεται e-shop
Η αγορά του Skroutz αγγίζει τους 7.000.000 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πωλήσεων online στην Ελλάδα. Πλέον, θα είναι διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερους.

To Skroutz φέρεται να στρέφεται προς το παράδειγμα του “Amazon και από σήμερα προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν E-Shop, ή ακόμα και κανονικό κατάστημα, να πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω της αγοράς του marketplace του.

Ουσιαστικά, πλέον, το Skroutz δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση να πουλήσει στο κοινό του Skroutz χωρίς να έχει E-Shop και χωρίς οποιαδήποτε υποδομή αποστολών, επιστροφών και πληρωμών online.

H διαδικασία θα είναι η εξής:

O ενδιαφερόμενος έμπορος θα γράφεται στην πλατφόρμα. Θα εισάγει τα προϊόντα που θέλει να πουλήσει, μαζί με την ποσότητα, βάρος και φυσικά την τιμή.

Εφόσον υπάρχει πώληση, στέλνεται ειδοποίηση για την παραγγελία, επιλέγεται η μέρα και η ώρα που θα την παραλάβει το courier της Skroutz, ο έμπορος συσκευάζει το πακέτο, εκτυπώνει ένα voucher και παραδίδεται στο courier. Κάθε εβδομάδα γίνεται εκκαθάριση αγορών με την Skroutz να παρακρατεί τις προμήθειες.

Η πρόβλεψη είναι να υπάρχει σταθερή προμήθεια 5% + 2% έως 12% ανάλογα την κατηγορία του προϊόντος.

Στις προμήθειες θα συμπεριλαμβάνονται: η υποστήριξη πελατών, οι αποστολές και επιστροφές, η προώθηση στο Skroutz.gr και η προμήθεια των πληρωμών με κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε εδώ.