Το Startup Grind Athens επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό

Το Startup Grind Athens επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό

Στη πρώτη συνάντηση ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα «ξεδιπλώσει» το νήμα της  Hotelgenius.

Το Startup Grind Athens επιστρέφει μετά το Αυγουστιάτικο διάλειμμα έχοντας ετοιμάσει ένα πλούσιο line-up ομιλητών για τη νέα σεζόν.

Την αρχή κάνει ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Co-founder και CEO της Hotelgenius στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Θοδωρής ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό από το 2001 και είναι ένας ακούραστος και δημιουργικός επιχειρηματίας. Με όραμα να αλλάξει την νοοτροπία των τουριστικών επιχειρήσεων φτιάχνοντας ένα πρωτοπόρο τεχνολογικό οικοσύστημα που θα επιτρέπει τους ξενοδόχους να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, ίδρυσε την Hotelgenius.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά για ξενοδοχεία, η ενσωμάτωση μηχανής κρατήσεων, η παροχή mobile app για ενημέρωση on the go, και φυσικά ο πλήρης έλεγχος της πορείας των κρατήσεων μέσω του Dashboard.

Ενισχυμένος με 770.000 ευρώ χρηματοδότηση σε seed funding που εξασφάλισε η εταιρεία από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA – Sicar και οπλισμένος με 3 βραβεία για την τεχνολογία της Hotelgenius, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος θα μιλήσει για την ιδιαιτερότητα της τουριστικής αγοράς, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που έχει ο νευραγλικός για την Ελλάδα τομέας της φιλοξενίας, και τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον. Η Hotelgenius απασχολεί 20 στελέχη έχει ήδη κλείσει περισσότερα από 140 συμβόλαια στην Ελλάδα​ μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του συστήματος​, ενώ πρόσφατα διακρίθηκε στα Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016 στην κατηγορία Τουρισμός & Πολιτισμός.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-theodore-theodoropoulos-hotelgenius

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο (Hotelgenius Co-founder & CEO)

20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/