Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον εξελίσσεται για την μετά-κορωνοϊό εποχή

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον εξελίσσεται για την μετά-κορωνοϊό εποχή
Το πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας αναπροσαρμόζεται για να καλύψει τις ανάγκες της εποχής.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον εξελίσσεται στην μετά Covid-19 εποχή. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, που επιβάλει γρήγορη ανταπόκριση, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και social distancing, στρέφεται στο digital και έρχεται με νέες πρωτοβουλίες να ενδυναμώσει τους νέους και τον κλάδο του HoReCa.

Η Αγγελική Πατρούμπα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε σχετικά: «Το Youth Empowered είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα και εξελίσσεται για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς και της ελληνικής κοινωνίας. Το Youth Empowered: The HoReCa Edition καθώς και η νέα ψηφιακή ταυτότητα του προγράμματος μέσω του Youth Empowered App, αποτελούν τα πρώτα βήματα. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το πρόγραμμα και όσα προσφέρει, με στόχο να δώσουμε στους νέους της χώρας μας ώθηση και καθοδήγηση για να κάνουν τη δική τους κίνηση για το μέλλον».

Tο Youth Empowered: The HoReCa Edition σχεδιάστηκε ειδικά και να δώσει περισσότερες μελλοντικές επιλογές στους επαγγελματίες του κλάδου προσφέροντάς τους νέες, διευρυμένες δεξιότητες, μέσω upskilling & reskilling. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα σχεδιάζει ένα σύνολο δράσεων και σεμιναρίων, το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Με στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που εξειδικεύεται στην απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, και την υποστήριξη του Foundation και μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το Youth Empowered θα παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Επιπλέον, με στοχευμένες εκπαιδεύσεις και πρακτικές λύσεις για την επιτυχημένη προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα πραγματικότητα, το Youth Empowered: The HoReCa Edition υποστηρίζει δυναμικά το re-opening του κλάδου. Από τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας των καταστημάτων καφεστίασης και των εστιατορίων διοργανώθηκαν μια σειρά από αποκλειστικά webinars για τους πελάτες της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε επίκαιρες θεματικές, όπως η εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας, η εξυπηρέτηση πελατών στη «Νέα Κανονικότητα» και η στρατηγική χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Παράλληλα, το Youth Empowered App., το νέο application του προγράμματος, θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι με πλούσιο ανανεωμένο περιεχόμενο και θα είναι άμεσα προσβάσιμο από το κινητό ή το tablet και διαθέσιμο μέσω Google Play και App Store. Μαζί με το νέο Youth Empowered app, και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.youthempowered.gr ανανεώνει την εικόνα της και αναβαθμίζεται αποκτώντας νέες λειτουργίες και επιλογές.