To YouTube TV είναι πλέον στον αέρα

To YouTube TV είναι πλέον στον αέρα

Διαθέσιμη η νέα υπηρεσία της Google. 

Η υπηρεσία τηλεόρασης της Google είναι πλέον στον αέρα. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πώς η υπηρεσία του YouTube TV είναι πλέον διαθέσιμη σε πέντε πολιτείες της Αμερικής: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο και Φιλαδέλφεια.

Η νέα υπηρεσία, η οποία θα κοστίζει 35 δολάρια το μήνα, θα συμπεριλαμβάνει τα κανάλια ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN, και Fox Sports Network και έρχεται να αμφισβητήσει τις παραδοσιακές τηλεοράσεις και να μπει στο «παιχνίδι» της online τηλεόρασης, όπως το Sling TV.

Το YouTube TV, όμως, δε διαθέτει αρκετά από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το CNN, το Discovery Channel, και το TBS, καθιστώντας το σε μια μειονεκτική θέση σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία αυτή, όμως, η εταιρεία θα δώσει προνομιακά πακέτα σε χαμηλότερο κόστος, και τα δυνατότητα αποθήκευσης των σειρών, ώστε να μπορούν οι χρήστες να δουν οποιαδήποτε στιγμή την αγαπημένη τους σειρά.  Η ελπίδα είναι ότι το φθηνότερο κόστος θα κάνει για τις τρύπες, μαζί με τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε δείχνει να παρακολουθήσετε αργότερα, σαν μια συσκευή DVR.

 

Όπως έκανε γνωστό η Google μέσα από ανακοίνωση της, η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τον πρώτο μήνα, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Red, σε μια ειδική έκδοση του YouTube χωρίς διαφημίσεις και δωρεάν πρόσβαση στο Google Chromecast.

 

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται το YouTube TV μέχρι και με έξι άτιμα, καθένας από τους οποίους θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς. Ωστόσο, το YouTube επιτρέπει μόνο τρία TV streams ταυτόχρονα.