Τώρα μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των εταιρειών

Τώρα μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των εταιρειών

Το The Muse εξαγοράζει το Brand Amper και βοηθά τους υποψήφιους εργαζόμενους να βρουν την καταλληλότερη για εκείνους εταιρεία. 

Στην σημερινή «άγρια» αγορά εργασίας, έχει ιδιαίτερη σημασία για τις εταιρείες όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα πρόσφορο έδαφος για τους εργαζόμενους το οποίο θα προάγει την ανάπτυξη και την εξέλιξη τους, αλλά θα δημιουργήσουν μια εταιρεία – όνειρο για όλους. Μια εταιρεία όπου όλοι θα θέλουν να δουλέψουν.

Πώς βγαίνουν, όμως, αυτές οι λίστες με τις καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς; Και κυρίως, είναι μια καλή εταιρεία εξίσου καλή για όλους τους υποψήφιους;

Το The Muse μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εύρεσης εργασίας έχει βοηθήσει εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν την εργασία που τους ταιριάζει, και έχει δώσει βήμα σε πάνω από 500 εταιρείες ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν την εταιρική τους κουλτούρα και πώς είναι να δουλεύεις εκεί.

Φτάνουν, όμως, τα βίντεο για να πείσουν πώς είναι η καταλληλότερη εταιρεία;

Αυτή είναι και η νέα πρόκληση των Alexandra Cavoulacos και Kathryn Minshew, ιδρύτριες του The Muse.

Η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της Brand Amper, μια startup με έδρα το Σικάγο η οποία διαθέτει εργαλεία που επιτρέπουν στις εταιρείες να συλλέγουν διάφορα δεδομένα, όπως την πραγματική γνώμη και τα συναισθήματα των εργαζομένων, καλώντας τους να πούνε τις ιστορίες τους μέσω μια εφαρμογής.

Η συμφωνία αυτή έχει ως στόχο να μπορεί τοThe Muse να έχει μια εσωτερική και εξωτερική πληροφόρηση για την κάθε εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Η πληροφόρηση αυτή θα χρησιμοποιείται ώστε ο εργαζόμενος να έχει μια καλύτερη και πληρέστερη εικόνα για την εταιρεία που τον ενδιαφέρει, και όχι για να «παγιδεύσουν» τις εταιρείες ή να αποκαλύψουν μυστικά, όπως εξηγεί η Minshew.

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ μένει να δούμε α αυτές οι ιστορίες θα αντικατοπτρίζουν την πραγματική ιστορία για το εργασιακό περιβάλλον.