ΚΑΡΙΕΡΑ

Fortune: Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες για να εργαστείτε

Για μια ακόμη χρονιά το Fortune παρουσιάζει τη λίστα με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται υψηλότερα στις προτιμήσεις των εργαζόμενων.

Για μια ακόμη χρονιά το Fortune συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις «100 Καλύτερες Εταιρείες για να Εργάζεσαι».

Για τις ανάγκες της έρευνας, το Fortune συνεργάστηκε με την Great Place to Work και εξασφάλισε ανατροφοδότηση από πάνω από 230.000 άτομα. Η κατάταξη κάθε εταιρείας βασίζεται στον Δείκτη Εμπιστοσύνης που προκύπτει από τις απαντήσεις ενός τυχαίου δείγματος εργαζομένων σε μια έρευνα γνώμης. Ανώνυμα, οι εργαζόμενοι αξιολογούν τον χώρο εργασίας, την ποιότητα των ηγετών, την υποστήριξη που λαμβάνουν, και τις σχέσεις με τους συναδέλφους.

Η Google βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ‘The 100 Best Companies to Work For’ [«Οι 100 Καλύτερες Εταιρείες για να Εργάζεσαι»] για 8η φορά σε 11 χρόνια. Αυτή είναι η 20η έκδοση της λίστας του Fortune και 12 εταιρείες έχουν εμφανιστεί σε αυτή όλες τις χρονιές, συμπεριλαμβανομένων των Publix, REI και Goldman Sachs. Φέτος, υπάρχουν επίσης και πέντε πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες στη λίστα: Pinnacle Financial Partners, SAP America, Delta Air Lines, Methodist Le Bonheur Healthcare, και AT&T.

Παρακάτω ακολουθούν οι πρώτες δέκα της λίστας: