Τώρα ξεκινά ο πραγματικός «Ο Πόλεμος των Άστρων»

Τώρα ξεκινά ο πραγματικός «Ο Πόλεμος των Άστρων»
Photo:

Η Disney ανακοίνωσε τη δημιουργία επεκτάσεων Star Wars στα πάρκα της.

Η Walt Disney ανακοίνωσε το Σάββατο τη δημιουργία δύο τεράστιων επεκτάσεων βασισμένων στη σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των Άστρων», τόσο στη Disneyland όσο και στη Walt Disney World.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μπομπ Άιγκερ, αποκάλυψε τα σχέδια στην έκθεση D23 Expo της Disney, λέγοντας ότι οι θεματικές επεκτάσεις, περίπου 55 στρεμμάτων η καθεμία, θα είναι οι μεγαλύτερες που έκανε ποτέ η εταιρεία του.

Οι χώροι Star Wars θα ενσωματωθούν στο πάρκο Disneyland στην Καλιφόρνια και στο πάρκο Walt Disney World στη Φλόριντα.

Οι επεκτάσεις αυτές, που φημολογείτο εδώ και καιρό, θα επιτρέψει στους θαυμαστές του Star Wars να γευτούν επικές μάχες και να συμμετάσχουν σε μυστικές αποστολές.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε πότε θα είναι οι επεκτάσεις διαθέσιμες στο κοινό.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο σκηνοθέτης του ‘Jurassic World’ Κόλιν Τρέβοροου θα σκηνοθετήσει και το ‘Star Wars: Episode IX’ το 2019. Πιο πριν, αναμένονται τα ‘Star Wars: The Force Awakens’ τον Δεκέμβρη και ‘Star Wars: Episode VIII’ το 2017.

Το blockbuster με τους δεινόσαυρους του Τρέβοροου έκανε ρεκόρ τζίρου στην πρεμιέρα του, τον Ιούνιο· με 208,8 εκατομμύρια δολάρια, σημείωσε τα μεγαλύτερα έσοδα για πρώτο σαββατοκύριακο στην ιστορία του αμερικανικού box office!