Η Travelplanet24.com ανοίγει τα γραφεία της στο Open House

Η Travelplanet24.com ανοίγει τα γραφεία της στο Open House

Για πρώτη φορά τα γραφεία της εταιρείας έκτασης 1.600 τ.μ. θα είναι προσβάσιμα στο κοινό. 

Η Travelplanet24.com, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα θα συμμετέχει στην πρώτη διοργάνωση Open House στην Αθήνα στις 4, 5 & 6 Απριλίου.

Με την μεγάλη εμπειρία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια η Travelplanet24.com θα αφήσει το δικό της στίγμα στο Open House Athens, που έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής της πόλης.

Το Open House ξεκίνησε το 1992 στο Λονδίνο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα και είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους κάτοικους και επισκέπτες της πόλης να έρθουν σε επαφή με την αρχιτεκτονικής της, να κατανοήσουν το δομημένο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται, και να δουν με μια διαφορετική ματιά την πόλη. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα αρχιτεκτονικής, η κατανόηση της αξίας της και του ρόλου που αυτή παίζει στην αναβάθμιση του αστικού τοπίου και, συνεπώς, της ποιότητας ζωής.

Η Travelplanet24.com για την επίτευξη αυτού του στόχου θα ανοίξει στο κοινό τις πόρτες των νέων της γραφείων στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, σε ένα εμβληματικό κτίριο της δεκαετίας του 1960, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτων Εμμανουήλ Βουρέκας.

Τα γραφεία σχεδιάστηκαν από τους αρχιτέκτονες Γιώργο Αποστολάκο και Γιάννα Παυλίδου-Αποστολάκου το 2013 και συνδυάζουν το βιομηχανικό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα σε μια τριώροφη έκταση 1.600 τ.μ., η οποία διαχωρίζονται ως εξής: α) Αμιγώς εργασιακοί χώροι, σε διάταξη open plan, β) Χώροι συναντήσεων, περισσότερο «κλειστοί» -αίθουσες συσκέψεων, σεμιναρίων, γραφείων διευθυντών, κλπ., γ) Χώροι αναψυχής των εργαζομένων, κουζίνα, τραπεζαρία, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών και δ) Βοηθητικοί χώροι, αρχείο, ιατρείο και χώροι υγιεινής. Η αισθητική σε ύφος «βιομηχανικό», ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, καθώς χρησιμοποιούνται στοιχεία μετάλλου, γυαλιού, μελαμίνης, φυσικού ξύλου, με ελεύθερη και ανεπίχριστη την οροφή στο χρώμα του béton και βιομηχανικό δάπεδο στο ίδιο χρώμα, ενώ όλες οι ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις είναι εμφανείς. Τα διαχωριστικά στοιχεία των «κλειστών» γραφείων και των χώρων γενικά είναι γυάλινα, διαφανή, ώστε να υπάρχει απόλυτη οπτική διαπερατότητα και διάχυση του φωτός σε όλους τους χώρους.

Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά την Παρασκευή 4, Απριλίου 10:00-18:00 ,το Σάββατο 5, Απριλίου 10:00-17:00 και την Κυριακή 6, Απριλίου από τις 11:00 έως τις 15:00, γι αυτό μη χάσετε την ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα:

Το νέο αίμα της τουριστικής Βιομηχανίας

Ταξιδέψτε όπου σας λέει η τσέπη!

«Rethink Greece»

Τα εντυπωσιακότερα γραφεία του κόσμου