«Τρυπώσαμε» στο νέο κτίριο της Porsche

«Τρυπώσαμε» στο νέο κτίριο της Porsche

Το αμερικανικό Fortune σας ξεναγεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ατλάντα.

Πολυτέλεια στα αυτοκίνητα, πολυτέλεια και στα κτήρια σύμφωνα με την Porsche.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 1/3 των πωλήσεων των πολυτελών αυτοκινήτων ανήκουν στην Αμερική, αριθμός που αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία για να αυξήσει τα νούμερα αυτά κατά 100 εκατομμύρια, σχεδίασε ένα υπερπολυτελές κτήριο στο οποίο θα στεγάζονται πλέον τα κεντρικά γραφεία της Ατλάντα.

Το αμερικάνικο Fortune κατάφερε να «τρυπώσει» στο Porsche Experience Center και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

«Χτίσαμε το κτήριο αυτό με σκοπό να επιτρέψουμε στους καταναλωτές να βιώσουν αυτή τη σχέση “αγάπης” που έχουμε με τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο Detlev von Platen, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Porsche στη Βόρεια Αμερική .

Χωρίς αμφιβολία, το Κέντρο έχει σχεδιαστεί ώστε να φέρει επιπλέον έσοδα στην εταιρεία. Στο χώρο μπορεί κανείς να βρει ιππόδρομο, έναν αυτοκινητόδρομο 1.6 μιλίων ο οποίος διέρχεται μέσα από το κεντρικό κτιρίου . Οι καταναλωτές μπορούν, ακόμα, να κάνουν test-drive με ένα από τα έξι μοντέλα της Porsche, ενώ για ένα τέλος με το ποσό τον 300δολαρίων ή 750 δολαρίων (ανάλογα με το αυτοκίνητο) μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα επαγγελματικής οδήγησης από έναν από τους 40 εκπαιδευτές ή να δοκιμάσουν την νέα Cayenne και Macan SUVs.

Στο εσωτερικό του κτηρίου, οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο όπως επιθυμούν, να αποκαταστήσουν ένα παλιό αυτοκίνητο, να δουν κάποια από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά αυτοκίνητα στον πλανήτη και να απολαύσουν ένα μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο 356 .

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, στο Κέντρο θα υπάρχει μια ποικιλία από προσομοιωτές αγώνων τελευταίας τεχνολογίας ώστε να παίξουν όσοι επιθυμούν, καθώς και ένα κατάστημα στο οποίο όποιος επιθυμεί θα μπορεί να αγοράσει τα πάντα – από μπλουζάκια μέχρι τσάντα αξίας 15.000 δολαρίων.

Το κτήριο ακόμα θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για ιδιωτικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά συνέδρια, που θα φέρουν κι άλλα έσοδα.