Twitter: Το «Χ» ενοχλεί μέχρι και τους… γείτονες

Twitter: Το «Χ» ενοχλεί μέχρι και τους… γείτονες
SAN FRANCISCO, CA - JULY 29: The ''X'' sign is seen that was installed on Friday night on the top of building of Twitter Headquarters in San Francisco, California, United States on July 29, 2023. Tayfun Coskun / Anadolu Agency (Photo by Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο, τοποθετήθηκε ένα γιγαντιαίο λογότυπο «X». Όταν, όμως, φωταγωγείται δημιουργεί προβλήματα στους γείτονες της γύρω περιοχής.

Ένα τεράστιο φωτεινό λογότυπο «X» του Twitter έχει τοποθετηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, μετά την απόφαση της κατάργησης του πουλιού από το logo, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Οι γείτονες της γύρω περιοχής παραπονιούνται για τον ενοχλητικό φωτισμό που εκπέμπει το νέο λογότυπο. Το τμήμα επιθεώρησης κτιρίων Σαν Φρανσίσκο θα ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Έλον Μασκ εξαγόρασε το Twitter τον Οκτώβριο του 2022 για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοινώνοντας ότι η επιχείρηση θα παραμείνει στην περιοχή, παρά την γενικότερη παρακμή που παρουσιάζει, καθώς η μία εταιρεία μετά την άλλη αποχωρεί.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας μετέφερε τα κεντρικά γραφεία της Tesla από την Καλιφόρνια στο Τέξας το 2021. Η παραμονή της εταιρείας «X» στο Σαν Φρανσίσκο, αποτελεί μια καλή κίνηση για την περιοχή, η οποία έχει πληγεί και παρουσιάζει δυσκολία ανάκαμψης από τη πανδημία του covid-19.

«Όμορφο Σαν Φρανσίσκο, αν και άλλοι σε εγκαταλείπουν, εμείς θα είμαστε πάντα φίλοι σου», έγραψε ο Μασκ. Παρόλα αυτά, η παραμονή του «X» στην περιοχή έχει κάνει τους κατοίκους και τις αρχές να δυσανασχετούν, καθώς το υπέρλαμπρο λογότυπο, προκαλεί προβλήματαστην γειτονιά, όπου βρίσκεται.

Μία κάτοικος, η οποία ζει απέναντι από τα κεντρικά γραφεία δήλωσε στο CBS ότι το σήμα είναι «ένας κίνδυνος» και ένα «σόου για κλόουν». «Νόμιζα ότι ήταν κεραυνός και ήμουν πολύ μπερδεμένη. Πήγα στο παράθυρό μου, κοίταξα γύρω μου, δεν είδα τίποτα. Σκέφτηκα ότι ήταν ίσως μια σειρήνα της αστυνομίας».

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει βίντεο από πολίτες, στο οποίο φαίνεται το λογότυπο να αναβοσβήνει και να είναι αρκετά πιο φωτεινό από ό,τι θα έπρεπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: