Βενιζέλος: Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για τον Μπαλτάκο

Βενιζέλος: Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για τον Μπαλτάκο

Εξαιρετικά κρίσιμο το χρονικό διάστημα πριν από τις ευρωεκλογές επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Οι επόμενοι δύο μήνες έως τις ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά πυκνοί, κρίνεται η στρατηγική κατεύθυνση της χώρας, τώρα πρέπει να κεφαλαιοποιήσουμε τις σκληρές θυσίες του λαού γιατί η χώρα μπορεί να αποκαταστήσει τη φυσιογνωμία της, να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να γίνει ξανά ουσιαστικά ισότιμο μέλος της Ε.Ε.», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην εισαγωγική τοποθέτησή του στην εν εξελίξει συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στους 6 πυλώνες (πολιτικός, δημοσιονομικός, αναπτυξιακός, κοινωνικός, θεσμικός, διεθνής και ευρωπαϊκός) για τον «δρόμο της ανάκαμψης» «που ανοίγεται μπροστά μας», κάτι που, όπως είπε, πιστοποίησε και ο ίδιος στις επαφές, κάτι που γνωρίζουν οι ξένοι ηγέτες, «πολύ περισσότερο η κ. Μέρκελ». Υποστήριξε δε ότι αν και δεν έχουμε περάσει την κρίση ακόμα, «είμαστε πολύ κοντά, στη στροφή για την έξοδο από την κρίση και σημείωσε ότι «η σταθερότητα της χώρας είναι εθνικό αγαθό που κανείς δεν μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση ούτε άμεσα ούτε έμμεσα».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr