«Ευφυές» ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την IBM

«Ευφυές» ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την IBM
Photo:

Στόχος της IBM είναι το Verse να αντικαταστήσει στο μέλλον το δημοφιλές Windows Outlook.

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών και τεχνολογίας International Business Machine Corp, γνωστή ως IBM, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ονομασία IBM Verse.

Στόχος της IBM, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, είναι το Verse να αντικαταστήσει στο μέλλον το δημοφιλές Windows Outlook.

Η δωρεάν έκδοση του Verse θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο για ηλεκτρονικά μηνύματα και αρχεία.

Αντίθετα, επί πληρωμή, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Αναλυτικός τιμοκατάλογος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015.

Η εξελιγμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της IBM θα μαθαίνει τις συνήθειες του επαγγελματία χρήστη, θα προβλέπει αλληλεπιδράσεις με συναδέλφους του ενώ θα ενσωματώνει και ενημερώσεις σχετικά με την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο προσωπικός βοηθός, ενσωματωμένος σε κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IBM Verse, θα «διαβάζει» παλαιότερα ηλεκτρονικά μηνύματα και θα μπορεί να απαντήσει σε μελλοντικά που αφορούν στα ίδια αιτήματα.

Παράλληλα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα αναζήτησης σε επισυναπτόμενα αρχεία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που έστειλε ή έλαβε.