Victoria’s Secret Show: Στην Έλσα Χοκ το «fantasy bra» του ενός εκατ. δολαρίων

Victoria’s Secret Show: Στην Έλσα Χοκ το «fantasy bra» του ενός εκατ. δολαρίων

Το σουτιέν- κόσμημα φέτος σχεδιάστηκε από τον οίκο Swarovski και αποτελείται από 21.000 διαμάντια.

Στο Victoria’s Secret Fashion Show κάθε χρόνο τα μοντέλα διεκδικούν τρεις πολυπόθητες θέσεις, τη θέση εκείνης που θα ανοίξει το σόου, τη θέση εκείνης που κάνει πασαρέλα με τη δημιουργία Swarovski και τη θέση εκείνης που θα φορέσει το fantasy bra.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Έλσα Χοσκ έγινε η αγαπημένη της Victoria’s Secret. Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Σουηδία, που εργάζεται για την εταιρεία από το 2011, είναι η τυχερή που θα φορέσει φέτος το Fantasy Bra, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Harper’s Bazaar.

Το σουτιέν- κόσμημα φέτος σχεδιάστηκε από τον οίκο Swarovski και αποτελείται από 21.000 διαμάντια με την τιμή του να εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο δολάρια. Χρειάστηκαν τέσσερις τεχνίτες και 930 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί το ξεχωριστό σουτιέν. Η Χοσκ θα φορέσει επίσης ένα κολιέ Swarovski σχεδιασμένο από τον Κρίστοφερ Κέιν και βραχιόλια για να τονίσει την εμφάνισή της στο αυριανό σόου. Για πρώτη φορά, οι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν ένα παρόμοιο σουτιέν, σε μια πολύ φθηνότερη έκδοση έναντι 250 δολαρίων στις 29 Νοεμβρίου.

«Αυτό είναι το fantasy bra!…!» ήταν η πρώτη αντίδραση της Έλσα Χοσκ όταν είδε το ειδικά δημιουργημένο για εκείνη σουτιέν. «Είναι ένα από τα πιο όμορφα fantasy bra που έχω δει ποτέ στην καριέρα μου- και ταιριάζει τόσο καλά με το προσωπικό μου στυλ, είναι λαμπερό, θυμίζει τη δεκαετία του 1990…και είναι ολόκληρο από διαμάντια, κάτι που το κάνει ιδανικό για μένα».

Όταν ρωτήθηκε τι έμεινε που δεν έχει κάνει στην καριέρα της, εκείνη ανέφερε πως: «Είπα απλώς στους ατζέντηδες μου σε μια συνάντηση ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί φωτογράφοι με τους οποίους θέλω να συνεργαστώ και νομίζω ότι υπάρχει μια νέα γενιά φωτογράφων που έρχονται και το ύφος τους είναι πραγματικά φρέσκο και διαφορετικό. Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε ευκαιρία που είχα».

Η Χοσκ ξεκίνησε για πρώτη φορά ως πρέσβειρα της VS Pink και το 2014 της δόθηκε επίσημα η πρώτη της σειρά φτερών και ο τίτλος του Victoria Secret Angel. Το 2016 άνοιξε το σόου στο Παρίσι. Το 2017 για την επίδειξη στη Σαγκάη, η Χοσκ φόρεσε το θεαματικό σύνολο Swarovski, που δημιουργήθηκε για να γιορταστεί η 15η επέτειος της συνεργασίας των δύο οίκων.