Βίντεο: Η Τζένιφερ Άνιστον σας προσκαλεί να πετάξετε μαζί της

Βίντεο: Η Τζένιφερ Άνιστον σας προσκαλεί να πετάξετε μαζί της

Η Τζένιφερ Άνιστον γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της Emirates.

Η Emirates ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό διαφημιστικό της στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον.

Η εταιρεία έχει, μέχρι σήμερα, επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια για την εξασφάλιση τηλεοπτικών σποτ σε όλο τον κόσμο για αυτή την καμπάνια, η οποία θα έχει μια εκδοχή 30 δευτερολέπτων και μια μεγαλύτερη εκδοχή 60 δευτερολέπτων.

Η διαφήμιση ξεκινά με την Άνιστον να ψάχνει μανιωδώς για το ντους στο αεροσκάφος και το σαλόνι, ενώ το πλήρωμα θαλάμου επιβατών την κοροϊδεύει.

«Ευτυχώς» εκείνη ξυπνά και συνειδητοποιεί πως πρόκειται για εφιάλτη και πως στην πραγματικότητα βρίσκεται στη δικής της Ιδιωτική Σουίτα στη καμπίνας της Πρώτης Θέσης της Emirates και και μπορεί να απολαύσει τις υπηρεσίες του A380 Shower Spa και του Onboard Lounge της αεροπορικής εταιρείας.

Ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand της Emirates εξήγησε: «Η γοητεία της Τζένιφερ Άνιστον και η αβίαστη σύνδεση της με ένα παγκόσμιο κοινό την καθιστά την τέλεια επιλογή για την εκστρατεία μας. Ως μια από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες στο Χόλιγουντ, η Άνιστον, όπως και πολλοί από τους πελάτες μας, απολαμβάνουν ένα διάλειμμα μόνο όταν ταξιδεύουν. Στην Emirates, εξασφαλίζουμε ότι αυτή η εμπειρία είναι εξαιρετική. Σε μια παρέκκλιση από τις συνήθεις διαφημίσεις της αεροπορικής βιομηχανίας, επιλέξαμε μια χιουμοριστική προσέγγιση για να δείξουμε τα καταπληκτικά προϊόντα που προσφέρουμε στο αεροσκάφος. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κανέναν άλλο να ταιριάζει καλύτερα για το ρόλο από την Τζένιφερ Άνιστον και γράψαμε το σενάριο για αυτή. Ο επαγγελματισμός και το κωμικό ταλέντο της έλαμψαν στα γυρίσματα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Η παγκόσμια ψηφιακή και τηλεοπτική καμπάνια θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν παρουσιαστεί το Νοέμβριο σε άλλες χώρες όπου η Emirates έχει μια μεγάλη λειτουργική παρουσία – συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ινδίας και της Αυστραλίας.

Το τηλεοπτικό διαφημιστικό υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης και υποψήφιος για Όσκαρ Bryan Buckley, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τις διαφημίσεις του για το Super Bowl.

Οι RKCR/Y&R London ανέπτυξαν την ιδέα, ενώ το σενάριο ήταν μια συνεργασία μεταξύ του πρακτορείου, του Bryan Buckley και της εσωτερικής διαφημιστικής ομάδας της Emirates.