«Βόμβες» Μιχαλολιάκου για Μουρούτη και υπουργούς της ΝΔ

«Βόμβες» Μιχαλολιάκου για Μουρούτη και υπουργούς της ΝΔ

Σχεδόν ουρλιάζοντας μίλησε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής - Προκλητικό σόου των χρυσαυγιτών στη Βουλή - Βίντεο.

Στην Ολομέλεια της Βουλής παρευρίσκονται οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός προκειμένου να τοποθετηθούν για την άρση της ασυλίας τους, ενώ υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος πραγματοποιούν από το πρωί συγκέντρωση έξω από το Κοινοβούλιο.

Η συμπεριφορά και των τριών είναι προκλητική με τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην αρχή της συνεδρίασης να λέει στον Πρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη «σκάσε ρε!».

Δείτε τα βίντεο:

«Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες, στήσατε σκευωρία εναντίον μας» δήλωσε και μίλησε για χάλκευση στοιχείων και κατηγορητήρια που κατασκευάστηκαν με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις. Ο Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι αν και αρχηγός του 3ου κόμματος οδηγήθηκε με χειροπέδες στη Βουλή και υποστήριξε ότι του έχουν απαγορευθεί ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα. «Ζούμε σε ένα κράτος εισαγγελέων» είπε.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά» και στα Μέσα Ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «πορνοβοσκούς της ενημέρωσης».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου, διερωτήθηκε: «Γιατί δεν…το συζητάτε; Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα;». Και αποκάλυψε πως είχε επαφές και με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη.

«Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης», ανέφερε, ενώ για τον Μπαλτάκο σημείωσε: «Τον Μπαλτάκο δεν τον ξέρει κανείς σας νωρίτερα. τον γνώρισα το 1973 που αντιπροσώπευε και μετά στο εθνικιστικό κίνημα. Όποτε, ήθελε να μου πει κάτι, μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες».

Ο Μιχαλολιάκος, από το βήμα της Βουλής, έκανε λόγο για κατηγορητήρια που δομήθηκαν με βάση τις δημοσκοπήσεις και δήλωσε υπερήφανος, επειδή διώκεται για τις ιδέες του. «Οι χειροπέδες που μου βάζετε για μένα είναι τίτλος τιμής. Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Λαγός: «Θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά»
Αν έχετε τα κότσια να μας πάτε σε δίκη. Θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες» είπε, τονίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν θα σβήσει ποτέ». «Ρεζιλευτήκατε στις ευρωεκλογές. Το 9,5% σας έφτυσε κατάμουτρα. Που είναι τα στοιχεία σας; Ακούστε τα όλοι, δίκη δεν θα γίνει. Τα στοιχεία είναι δήθεν και στηρίχτηκαν στο μίσος. Δεν το στήσατε καν με σοβαροφάνεια» πρόσθεσε.

«Πριν από 8,5 μήνες μας βάλατε χειροπέδες και μας περιφέρατε σαν να είμαστε οι χειρότεροι κακούργοι. Αυτοί είναι έξω και πολλοί ακόμη και μέσα εδώ» είπε ο Γιάννης Λαγός.

Αναφερόμενος στη δολοφονία Φύσσα, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής αυτουργίας, αλλά όπως είπε «τιμωρούμαι γιατί είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής και βουλευτής».

«Θέλουμε να αποδειχτεί ποιος φταίει, αλλά κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μη μαθευτεί η αλήθεια», ενώ πρόσθεσε: «Άδικα τραβολογάτε και τον Πατέλη».

 

Παππάς: Είμαι στη φυλακή με άνωθεν εντολή
Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αρχιερέα της διαπλοκής στη δικαιοσύνη»

Κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του, έκανε επίσης λόγο για πολιτική δίωξη, «όσο κι αν εσείς παραπλανάται τον ελληνικό λαό μέσα από τα κανάλια κάθε βράδυ».

«Ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου είναι φυλακή. Στη χώρα του success story όπου όλα είναι δυνατά ακόμη και το πρωτογενές πλεόνασμα. Στη Μπανανία της συγκβέρνησης. Φοράει ως μανδύα την τσαλακωμένη και υποτιθέμενη κοινοβουλευτική λειτουργία, τη υποτιθέμενη ανεξάρτητη λειτουργία της δικαιοσύνης», τόνισε ακόμη.

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε επίσης τη σημερινή διαδικασία ενώπιον της Βουλής ως «παράνομη και αντισυνταγματική», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη.

«Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή και έχετε στη φυλακή με εντολή Σαμαρά τον αρχηγό τους τρίτου κόμματος. Αυτή την παρανομία, αυτή την κακοήθεια μόνο νοσηροί νεοδημοκρατικοί εγκέφαλοι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν», ανέφερε.

Δείτε ακόμη:

«Σόου» των Χρυσαυγιτών έξω και μέσα στη Βουλή

Μουρούτης: «Τον Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»

Οι «άθλιοι» του Χρήστου Παππά στη Βουλή