Warply: Πώς θα ενισχύσω το loyalty και το engagement των πελατών μου

Warply: Πώς θα ενισχύσω το loyalty και το engagement των πελατών μου
Με δεδομένο ότι οι καταναλωτές περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους online, οι marketeers αναζητούν έξυπνους τρόπους για να ενισχύσουν το loyalty και το engagement.

Ο καταναλωτής του 21ου αιώνα είναι καλά πληροφορημένος, περισσότερο ψαγμένος και πιο απαιτητικός. Αυτό δημιουργεί ένα πρόσθετο βάρος στις επιχειρήσεις οι οποίες εστιάζουν εκτός από τη σωστή εξυπηρέτηση, στην εμπειρία των πελατών και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης. Με δεδομένο ότι οι καταναλωτές περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους online, οι marketeers αναζητούν έξυπνους τρόπους για να ενισχύσουν το loyalty και το engagement.

Καλεσμένη στο Think Big η Μαρία Πάτση, COO της Warply της ταχύτερα αναπτυσσόμενης marketing automation platform στον κόσμο.

Η Warply έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στο εξωτερικό, με παρουσία σε 26 χώρες και γραφεία σε Σάο Πάολο, Ντουμπάι, Αθήνα και Νέα Υόρκη, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη globaly μεγάλων πολυεθνικών brands, όπως η Mastercard, και έχει αφήσει τη σφραγίδα της σε αρκετά γνωστά έργα, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο τομέα, μεταξύ των οποίων το e-καταναλωτής, το Visit Greece app, η πλατφόρμα του OAEΔ κ.α.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: