Workforce talks: Generation Z: τι ζητά από την αγορά εργασίας;

Workforce talks: Generation Z: τι ζητά από την αγορά εργασίας;
Διαθέσιμο το τρίτο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks με τη Μαρία Σταυράκη».

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’ με τίτλο “Generation Z: τι ζητά από την αγορά εργασίας;” και προσεγγίζει αυτή τη σύγχρονη γενιά, που διεκδικεί το δικό της μέλλον.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και η Μαρία Σταυράκη, Area Business Manager, Randstad Ελλάδας, μας «ξεναγούν» στον κόσμο της Generation Z, η οποία έχει τις δικές της ανάγκες, χαρακτηριστικά και προσλαμβάνουσες. Οι εκπρόσωποι της γενιάς αυτής που εργάζονται, εξελίσσονται μέσα σε ένα ψηφιακό περιβάλλον έκφρασης και διακρίνονται για την εξωστρέφεια και την ευαισθητοποίησή τους απέναντι στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε μεταξύ άλλων το υβριδικό μοντέλο εργασίας και η διασφάλιση ενός μοντέλου ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής την οποία αναζητούν οι εργαζόμενοι της Generation Z, ηλικιακής κατηγορίας 18-25 ετών. Όπως επεσήμανε η κα Σταυράκη, αναδεικνύεται μια γενιά που ασκεί τα δικαιώματά της, είναι κοινωνικοπολιτικά ευαισθητοποιημένη, αναπτύσσει κουλτούρα αποταμίευσης, εκφράζει εμπιστοσύνη στον ψηφιακό κόσμο και μπορεί μελλοντικά να αναδιαμορφώσει το εργασιακό τοπίο.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και στο Spotify.

Social Media:

Linkedin: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas  

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ