Workforce talks: Το employer branding στρατηγικό εργαλείο για τη διατήρηση και πρoσέλκυση ταλέντων

Workforce talks: Το employer branding στρατηγικό εργαλείο για τη διατήρηση και πρoσέλκυση ταλέντων
Διαθέσιμο το δεύτερο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη», το οποίο εστιάζει στη στρατηγική του employer branding και στα αποτελέσματα της έρευνας της Randstad Employer Brand.

Σε συνέχεια του πρώτου podcast της σειράς #workforcetalks, η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’ για τις παγκόσμιες τάσεις που ενσωματώνονται στη νέα εργασιακή πραγματικότητα.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, Commercial Director, Randstad Ελλάδας, συζητούν μεταξύ άλλων για τα οφέλη του employer branding, τα κριτήρια που καθιστούν έναν εργοδότη ελκυστικό, τι μπορούν οι εργοδότες να κάνουν για να το βελτιώσουν και φυσικά για το top 10 των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand Research, που πραγματοποιήθηκε το 2022 στην Ελλάδα.

Όπως σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης, τα οφέλη του employer branding έχουν διττό ρόλο και απαντούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις. Με κύριο στόχο την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, μια ολοκληρωμένη στρατηγική Employer Branding ωθεί τις επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες, τις αρχές και την κουλτούρα τους.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

LinkedIn: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas 

Instagram: Randstad Hellas

YouTube: Randstad Hellas