Workforce talks: Συζητώντας τις τάσεις HR στον κλάδο της τεχνολογίας

Workforce talks: Συζητώντας τις τάσεις HR στον κλάδο της τεχνολογίας
Διαθέσιμο το επόμενο επεισόδιο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks» με τον Θάνο Λουμπρούκο

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει ένα ακόμη επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work: workforce talks’, με τίτλο «Τεχνολογικός Κλάδος: Τάσεις & Προκλήσεις».

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και ο Θάνος Λουμπρούκος, Business Manager, Technology Specialty, Randstad Hellas, μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση αναδεικνύουν τις πολυδιάστατες προοπτικές και προκλήσεις του κλάδου της τεχνολογίας, όπως αποτυπώνονται από τα αποτελέσματα της έρευνας HR Trends 2023.

Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, αναδεικνύονται οι τάσεις σχετικά με τις προλήψεις, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργοδότες κατά την επιλογή των κατάλληλων τεχνολογικών λύσεων, καθώς και οι ανάγκες των εργαζομένων στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Στο επίκεντρο της συζήτησης τίθενται, παράλληλα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργοδότες στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τους εργαζομένους τους μακροπρόθεσμα, καθώς και οι στρατηγικές που εφαρμόζουν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Θάνος Λουμπρούκος, μοιράζοντας τη δική του προοπτική για το μέλλον του κλάδου, εκφράζει την αισιοδοξία του για την πρόοδο της σταδιοδρομίας του ανθρώπινου δυναμικού και την μισθολογική εξέλιξη που επιφέρει η ένταξη της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

Linkedin: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas