Ξεκινάει το The Squeeze#7 στο Orange Grove

Ξεκινάει το The Squeeze#7 στο Orange Grove

8 νεοφυείς επιχειρήσεις του Orange Grove θα διεκδικήσουν 25.000 ευρώ.

Ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 το «Τhe Squeeze#7» στο Orange Grove, το εκκολαπτήριο της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Έπειτα από επιλογή, οχτώ startups του του Orange Grove θα παρουσιάσουν την ιδέα τους, και θα αξιολογηθούν απ’ την κριτική επιτροπή με στόχο να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο των 15.000 ευρώ και 10.000 ευρώ.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από:

  • Πίτερ Οικονομίδης: Brand Strategist Apple’s «Think Different» campaign, Chair Board of Directors at Make-A-Wish International, Ιδιοκτήτης/Πρόεδρος στο Felix BNI.
  • Αντιγόνη Λυμπεροπούλου: Investment Manager στο TANEO (150 εκατ. ευρώ Fund of Fund) και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ε.Ε. για θέματα Πρόσβασης σε Κεφάλαια Κινδύνου (Horizon 2020).
  • H Αυτού Υψηλότητα, Πρίγκιπας Constantijn της Ολλανδίας: Επίσημος Startup Ambassador της Ολλανδίας, Ανεξάρτητος Σύμβουλος σε Corporate Innovation, Συνιδρυτής του Startup Fest Europe, Director of Digital Technology and Macro Strategy at Macro Advisory Partners στο Λονδίνο, Ειδικός Σύμβουλος στον European Commissioner Andrus Ansip, Αντιπρόεδρος του Digital Single Market.
  • Γιάννης Παπαδόπουλος: Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), CEO/Founder at Attica Ventures.

Το «The Squeeze» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων».

Orange Grove – Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ