Ξεκινάνε τα εργαστήρια από το MIT Enterprise Forum Greece

Ξεκινάνε τα εργαστήρια από το MIT Enterprise Forum Greece

Ένα νέο workshop που απευθύνεται στη τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα έρχεται στις 3 και 4 Απριλίου.

Στο πλαίσιο του Build the Community το MIT Enterprise Forum Greece διοργανώνει εκτός από δωρεάν webminars μια σειρά από εργαστήρια και εκδηλώσεις που απευθύνονται στην τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα.

Το πρώτο εργαστήριο Perfect Pitch απευθύνεται στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας να συμμετέχουν στο εργαστήριο και θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα διήμερο πρόγραμμα επικεντρωμένο στη εκμάθηση και την εφαρμογή πρακτικών παρουσιάσεων (pitching) σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το διήμερο εργαστήριο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες νέων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας: να έχει ένταση, να προσφέρει υψηλή αξία καθώς και πρακτικές εφαρμογές. Σκοποί του είναι:

• Να αναπτύξουν και να εξασκηθούν σε καλύτερες μεθόδους παρουσιάσεων προς επενδυτές ώστε να καταφέρουν να κάνουν την καλύτερη παρουσίαση που είχε ποτέ η εταιρεία τους.
• Να εντοπίσουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της startup τους και να μάθουν τι θα πρέπει να κάνουν γι ‘αυτά.
• Να έχουν πολλαπλές ευκαιρίες για να παρουσιάσουν, να κατακτήσουν συνεργάτες και να δικτυωθούν με τους επενδυτές και την τεχνολογική κοινότητα γενικότερα.

Τα πρωινά εργαστήρια θα επικεντρώνονται στην κατανόηση των 10 κρίσιμων ζητημάτων-ερωτήσεων για τις startup επιχειρήσεις και στην εξάσκηση πάνω σε αυτά. Τα απογεύματα θα είναι αφιερωμένα στην πρόσθετη εφαρμογή και στη πρόσωπο με πρόσωπο καθοδήγηση από την Linda Plano που ηγείται του προγράμματος και ομάδας μεντόρων που συνεργάζονται με το MIT Enterprise Forum Greece.

Σκοπός με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ένα ισχυρό elevator pitch, τη βάση για μία πειστική δεκάλεπτη επενδυτική ή πελατειακή παρουσίαση, και την αυτοπεποίθηση να μιλήσουν στον οποιονδήποτε για την startup τους.

Εγγραφείτε εδώ στο εργαστήριο Perfect Pitch

Διαβάστε ακόμα:

Perfect Pitch: Δωρεάν webinars από το MIT Enterprise Forum Greece

TIME: Οι τεχνολογικές startups ανθίζουν στην Ελλάδα της ύφεσης

Google Glass με ιταλική υπογραφή