Ζωούλλης Μηνά: Πάθος, καινοτομία και εξωστρέφεια!

Ζωούλλης Μηνά: Πάθος, καινοτομία και εξωστρέφεια!
Ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιείας Ζωούλλης Μηνά μιλάει σε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας που κάνει μια επιχείρηση αξιοθαύμαστη.

Στη λίστα με τις Most Admired Companies για το 2017 αναδείχθηκε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την «ψήφο εμπιστοσύνης» του κοινού, γεγονός που μας κάνει να συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για ένα «love brand».

Τo Fortune βρέθηκε στις εγκαταστάσεις τις Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και μίλησε με τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Ζωούλλη Μηνά.

Βασική πεποίθηση του ίδιου είναι πως η καινοτομία δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο διαφορετικό είναι το προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρεις, αλλά με τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία που διέπει την επιχείρησή σου.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και το κατά πόσο το Grexit έχει μετατραπεί σε Greinvest όπως διαμήνυσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας λέει χαρακτηριστικά πως μόνοι μας υποβαθμίζουμε τις ικανότητες μιας χώρας που έχει πολλά να προσφέρει σε επίπεδο επιχειρηματικότητας.

Εστιάζοντας δε στην ελληνική αγορά και στον κλάδο της ζυθοποιίας ο κ. Μηνά τονίζει πως υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, καθώς, όπως εξηγεί, η κατά κεφαλήν κατανάλωση μπύρας των Ελλήνων βρίσκεται ακόμη σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με το εξωτερικό και επισημαίνει ότι η καινοτομία θα παραμείνει βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας και για το μέλλον.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: