18

ΝΕΑ ΟΔΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Website https://www.neaodos.gr/

ABOUT ΝΕΑ ΟΔΟΣ

Κανείς δεν μένει πίσω.

Με επενδύσεις ύψους 4,5 εκατ. ευρώ μόνο για το 2016 η Νέα Οδός απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις για ένα περιβάλλον φιλικό και βιώσιμο για τις επόμενες γενιές. Οι περιβαλλοντικές δράσεις της εταιρείας με καμπάνιες ευαισθητοποίησης των οδηγών συνοδεύτηκαν από μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενημέρωση και τη σωστή εκπαίδευση όλων των οδηγών, ενώ παρεμβάσεις όπως η παροχή βιοδιασπώμενων ειδικών τσαντών για τα απορρίμματα σε κάθε διερχόμενο όχημα έδωσαν μια ακόμη δυνατότητα σε όλους να απαντήσουν με πράξεις στις περιβαλλοντικές προκλήσεις του σήμερα.

Η Νέα Οδός συνέχισε την πολιτική ίσης πρόσβασης για όλους, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα ελεύθερης διέλευσης οχημάτων ΑΜΕΑ, αλλά και με την παροχή αδειών ελεύθερης διέλευσης για την εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών σε φορείς, ομάδες και σωματεία που χρήζουν βοήθειας.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι η Νέα Οδός ενέτεινε τις δράσεις της για την περισυλλογή και τη διαχείριση αδέσποτων ζώων, τα οποία φιλοξενήθηκαν σε ειδικό χώρο, και πριν παραληφθούν από τη Φιλοζωική Εταιρεία πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός και άλλες ιατρικές εξετάσεις και μικρές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της υγείας τους.