6

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Website http://www.loulisgroup.com/gr/

ABOUT ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Από γενιά σε γενιά με υπευθυνότητα.

Η εταιρεία κρατάει σταθερά,  για περισσότερο από 200 χρόνια, τα ηνία στην αγορά της ελληνικής αλευροβιομηχανίας. Σήμερα διοικείται από την 7η γενιά της οικογένειας Λούλη, καταφέρνοντας να βρίσκεται στην 1η θέση της ελληνικής αλευροβιομηχανίας σε αλέσεις, πωλήσεις, τεχνολογία και εξυπηρέτηση. Με τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια σε Σούρπη, Κερατσίνι και Θήβα, απασχολεί 250 άτομα και εξυπηρετεί πάνω από 5.000 επαγγελματίες.

Στο Κερατσίνι στεγάζεται και το μουσείο Λούλη, όπου περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο μαθαίνουν πώς φτιάχνεται το … πιο γλυκό ψωμί του κόσμου, με ειδικές ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης πρότυπη σχολή αρτοποιίας, με σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που πραγματοποιούνται στον μύλο της στο Κερατσίνι.

Οι τέσσερις βασικοί πυλώνες CSR της Μύλοι Λούλη αφορούν στην αγορά, στο περιβάλλον, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην κοινωνία, με δράσεις που περιλαμβάνουν θέσπιση εβδομάδας εθελοντισμού για το προσωπικό της εταιρείας, δημιουργία εταιρικής τράπεζας αίματος, υποστήριξη 147 φορέων, ιδρυμάτων και ΜΚΟ,  προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας, εφαρμογή εγκεκριμένου σχεδίου αντιρρυπαντικής προστασίας θαλάσσης και παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε όλους τους εργαζομένους της.