Άλλη μια γυναίκα καταγγέλλει τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλη μια γυναίκα καταγγέλλει τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση
epa05288935 Republican presidential candidate Donald Trump (C) discusses presidential primary voting results in Indiana in the lobby of Trump Tower in New York, New York, USA, 03 May 2016. Donald Trump won the Republican presidential primary in Indiana, and as a result Texas Senator Ted Cruz suspended his presidential campaign. EPA/JUSTIN LANE

Μεγαλώνει ο κατάλογος των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η 41χρονη Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ στο Λος Άντζελες, η Ζερβός υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του. Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός. «Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη.

Πρόσθεσε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και σύντομα ξεκίνησε να συζητά μαζί του σαν να βρισκόντουσαν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αργότερα είπε ότι της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ δεν σχολίασαν την συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά νωρίτερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος σε μια προεκλογική του ομιλία στην Βόρεια Καρολίνα επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.

«Άτακτη οπισθοχώρηση» Ρεπουμπλικανών: Εγκαταλείπουν τον Τραμπ λίγο πριν τις εκλογές

Συνεχίζεται ο πόλεμος με τους NYT
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον Μεξικανό μεγιστάνα Κάρλο Σλιμ ότι επιχειρεί να βοηθήσει την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας την εφημερίδα New York Times, στην οποία ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος είναι από τους κυριότερους μετόχους.

Σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος υποστήριξε ότι οι γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση επινοούν τις ιστορίες τους αυτές.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Σλιμ, ως ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους των New York Times, χρηματοδοτεί την προσπάθεια της εφημερίδας, κατά τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, να βοηθήσει την Κλίντον να κερδίσει τις εκλογές για την αμερικανική προεδρία.

«Ο μεγαλύτερος μέτοχος των New York Times είναι ο Κάρλος Σλιμ. Ο Σλιμ, όπως γνωρίζετε, προέρχεται από το Μεξικό», τόνισε στους υποστηρικτούς του ο Τραμπ. «Έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια Κλίντον», πρόσθεσε.

Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες άρθρο με την συνέντευξη δύο γυναικών που κατηγορούν τον Τραμπ ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά. «Δεν είναι δημοσιογράφοι», τόνισε ο Τραμπ για τους ρεπόρτερ των New York Times. «Είναι συνέταιροι λομπίστες του Κάρλος Σλιμ και αλλοδαπών επιχειρήσεων».