Άνοιξε το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο γύρου στις ΗΠΑ

Άνοιξε το πρώτο ελληνικό εργοστάσιο γύρου στις ΗΠΑ

Η εταιρεία «Μέγας Γύρος» εγκαινιάζει το νέο της εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Megas Yeeros, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα είναι τώρα και στην Αμερική με ένα εργοστάσιο σύγχρονης τέχνης 2.500 τμ2.

Ο Μέγας Γύρος παράγει για λογαριασμό της Ελληνικής, της Αμερικάνικης και της Ευρωπαϊκής αγοράς πάνω από 35 τόνους γύρο την ημέρα, 5 τόνους κρεατοσκευασμάτων και πάνω από 10 τόνους σουβλάκια.

Η βιομηχανία Megas Yeeros έχει εξασφαλίσει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, αφού αυτό αποτελεί τη σημαντικότερη πρώτη ύλη που καθορίζει την τελική ποιότητα των προϊόντων της.

Για το λόγο αυτό συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές. Η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια πραγματοποιείται μέσω πιστοποιημένων μεθόδων και με την πλήρη εκμετάλλευση των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων (ιχνηλασιμότητα).

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια επεξεργασίας της πρώτης ύλης είναι τελευταίας τεχνολογίας και εμπλουτίζεται σταθερά με πρωτοποριακές μηχανολογικές λύσεις ώστε, παράλληλα με την καινοτομία, να εκμηδενίζεται και η ανθρώπινη αδυναμία.

H εταιρία Megas Yeeros έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να προμηθεύσει πάνω από 12 πολιτείες με γύρο. Τα εγκαίνια του νέου εργοστάσιου είναι στις 6 Μάρτιου ώρα 6.30 το απόγευμα και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος του New Jersey.