Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα από την κυπριακή Tus Airways

Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα από την κυπριακή Tus Airways

Τρία δρομολόγια την εβδομάδα από την αεροπορική εταιρεία που εγκαινιάζει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Tη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λάρνακα ξεκινά η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Airways. Στόχος της εταιρείας είναι να συνδέσει την Κύπρο και την Ελλάδα με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης, μέσω τακτικών πτήσεων.

Τα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας θα ξεκινήσουν από την 1η Δεκεμβρίου, με τρία δρομολόγια ανά εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Πέμπτη με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 19:00 (16:00 από Λάρνακα) και κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης στις 23:30 (20:30 από Λάρνακα). Τα εισιτήρια διατίθενται, ήδη, μέσα από την ιστοσελίδα της TUS, www.tusairways.com είτε για έκδοση μέσα από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Tus, της οποίας το μότο είναι «Τhe Ultimate Schedule («Το Απόλυτο Πρόγραμμα») αποτελεί την πρώτη κυπριακή αεροπορική εταιρεία που λειτούργησε μετά τη διακοπή της λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσφέρει, επίσης, απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη από το Δεκέμβριο του 2017. Η εταιρεία προσφέρει, ήδη, πτήσεις από τα κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα συνδέει την Ελλάδα και την Κύπρο με το Ισραήλ.