Μπουκάλια κρασιού με τον Μουσολίνι βρέθηκαν σπίτι του Παππά

Μπουκάλια κρασιού με τον Μουσολίνι βρέθηκαν σπίτι του Παππά

Διαβάστε τη λίστα με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Κράνη με διακριτικά «SS», μπουκάλια κρασιού με τον Μπενίτο Μουσολίνι στην ετικέτα, ένα πιστόλι 9 mm LUGER και ένα εξάσφαιρο περίστροφο COLT 38 Special, ήταν μόνο μερικά από αυτά που εντόπισε η Αστυνομία στην έρευνα της στο σπίτι του Χρήστου Παππά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εντοπίστηκαν επίσης μία ξιφολόγχη μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ., μία σιδερογροθιά, 75 δισκέτες Η/Υ, ένας ψηφιακός δίσκος CD, τέσσερα Ευαγγέλια παλαιού τύπου, για τα οποία ερευνάται η πιθανότητα να εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων καθώς και δύο κράνη, εκ των οποίων το ένα με διακριτικά «SS» και το άλλο με τον αγκυλωτό σταυρό.

Ακόμη, βρέθηκαν πολλά βιβλία που αφορούν τον ναζισμό και σημαίες με αγκυλωτό σταυρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα τα ευρήματα στους χώρους της οικίας του Χρήστου Παππά καταγράφονται λεπτομερώς, σύμφωνα με την οδηγία της αντιτρομοκρατικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε επίσης στο σπίτι του συλληφθέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μία επαναληπτική καραμπίνα και μία γεμιστήρα. Ακόμη στο σπίτι του, επίσης, συλληφθέντα βουλευτή, Ιωάννη Λαγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια και δύο καπνογόνα.

Διαβάστε ακόμη: «Επιχειρησιακός αρχηγός» της Χρυσής Αυγής ο Κασσιδιάρης