Το «χρυσό» ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας

Το «χρυσό» ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας

Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζι κερδίζουν 95 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Με τα εκτιμώμενα κέρδη τους να φτάνουν τα 95 εκατομμύρια δολάρια η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ και ο ράπερ σύζυγός της Τζέι-Ζι είναι το πιο καλοπληρωμένο ζευγάρι προσωπικοτήτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση αμερικανικού περιοδικού.

Η Μπιγιονσέ με την περιοδεία της «Η κα Κάρτερ» και ο Τζέι- Ζι με εκατομμύρια πωλήσεις από το άλμπουμ «Watch the Throne» καθώς και από την συνεργασία του με το επίσης ράπερ Κένι Γουέστ, κατέκτησαν και πάλι την πρώτη θέση, μπροστά από το μοντέλο Ζιζέλ και τον συζυγό της αθλητή του ράγκμπι Τομ Μπράντι, που κέρδισαν 80 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Η πιο πλούσια «γαζέλα» του κόσμου

Στην τρίτη θέση ένα ακόμη ζευγάρι διασήμων η Ατζελίνα Τζολί και ο σύζυγός της Μπράντ Πιτ με κέρδη 50 εκατομμύρια δολάρια που κατάφεραν να ανέβουν μια θέση στη σχετική λίστα. Οι πρώην συμπρωταγωνιστές στην τηλεοπτική κωμωδία «That ’70s Show» Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις είναι στην τέταρτη θέση με 35 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενοι από το ζευγάρι Κιμ Καρντάσιαν και Κένι Γουέστ οι οποίοι συλλογικά και συνολικά κέρδισαν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Η 32χρονη Μπιγιονσέ κέρδισε 11 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από ότι ο σύζυγός της χάριν της πολύ επιτυχημένης περιοδείας της στον κόσμο, η οποία της απέφερε κατά μέσο όρο περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ανά παράσταση.