Δεν παραδίδει την βουλευτική έδρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Δεν παραδίδει την βουλευτική έδρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλά στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα: Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερώv, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής μεταθέτει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα για μετά την ψήφιση του πρωτοκόλλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Δεν θα παραδώσει προς το παρόν την βουλευτική έδρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα παραιτούνταν άμεσα μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο βουλευτής που είχε εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ μετέθεσε την παραίτησή του για μετά την ψήφιση του πρωτοκόλλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και εξερχόμενος από το γραφείο του, δήλωσε: «Δεν είμαι ήρωας. Τα δανεικά τα επιστρέφω».

Την έδρα του βουλευτή των ΑΝΕΛ αναμένεται να καταλάβει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σκοπεύει να τη διατηρήσει, παρά την αντίθεση του Πάνου Καμμένου.