Deutsche Bank: Φαβορί για την θέση του CEO o Kρίστιαν Σέβινγκ

Deutsche Bank: Φαβορί για την θέση του CEO o Kρίστιαν Σέβινγκ
epa04676027 A pedestrian walks by a branch of Deutsche Bank in Frankfurt Main, Germany, 23 March 2015. According to reports, the Deutsche Bank' faces profound changes. The most radical suggestion in the current debate about the future orientation of Germany's largest bank is the separation of the entire retail banking segment. EPA/FRANK RUMPENHORST Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Γερμανός Σέβινγκ θα αντικαταστήσει τον Βρετανό Κράιαν, σύμφωνα με πηγή του Reuters.

O Κρίστιαν Σέβινγκ θα γίνει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, αντικαθιστώντας τον Τζον Κράιαν, δήλωσε καλά πληροφορημένη πηγή στο Reuters την Κυριακή.

Ο Γερμανός Σέβινγκ θα αντικαταστήσει τον Βρετανό Κράιαν, σε μια περίοδο που η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα προσπαθεί να ενισχύσει την θέση της στην εγχώρια αγορά.

Ο Κράιαν ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου πριν από περίπου τριά χρόνια, αλλά οι επενδυτές έχουν χάσει την πίστη τους ότι μπορεί να επαναφέρει την τράπεζα στην κερδοφορία μετά από τρεις διαδοχικές χρονιές στο «κόκκινο».

Ο Σέβινγκ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων που θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο Πολ Αχλάιτνερ σε έκτακτη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ανέφερε η πηγή.