H Emirates ζητάει Ελληνίδες και Έλληνες αεροσυνοδούς

H Emirates ζητάει Ελληνίδες και Έλληνες αεροσυνοδούς
Photo:

Αρχίζουν και οι συνεντεύξεις στη Ryanair για προσλήψεις προσωπικού. 

Το ερχόμενο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, η Emirates πραγματοποιεί Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα αναζητώντας Ελληνίδες και Έλληνες αεροσυνοδούς. Η εκδήλωση θα γίνει στις 9.00 πμ στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace στην Πλάκα. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την εργασία στην Emirates. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο έτος της ηλικίας τους, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν μία φωτογραφία με επαγγελματική αμφίεση.

Μια ακόμα αεροπορική, η Ryanair, ξεκινάει επίσης τις συνεντεύξεις την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.  Οι Έλληνες υποψήφιοι που επιθυμούν να κληθούν στην ημερίδα αξιολόγησης, θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.crewlink.ie. Η Crew Link άλλωστε θα αναλάβει και τη διάρκειας έξι εβδομάδων εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων στις εγκαταστάσεις της στην κομητεία Γουίκλοου.

Εξαιρετικά αυστηρή είναι η πολιτική της εταιρείας αναφορικά με την παρουσία και την ενδυμασία των υποψηφίων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες οφείλουν να προσέλθουν με επίσημο παντελόνι συνδυασμένο με κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει αν φορούν φούστα έως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.

Διαβάστε περισσότερα: Ιπτάμενο προσωπικό στην Ελλάδα ψάχνει η Ryanair