Η Samsung σπάει πλάκα με το iPhone σε μια διαφήμιση που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Η Samsung σπάει πλάκα με το iPhone σε μια διαφήμιση που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Η κυκλοφορία του Galaxy S9 έχει βάλει στο τραπέζι όλα τα δυνατά όπλα. Ακόμη κι αυτά των αρνητικών διαφημίσεων.

 

Πλάκα με την ταχύτητα του iPhone 6 κάνει η Samsung σε μια νέα διαφήμιση στην οποία προωθεί το καινούριο Galaxy S9. Βέβαια, η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου της Apple προκαλεί απορία, καθώς δεν ανήκει στην ίδια «κατηγορία» με αυτή του κινητού της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Όταν όμως φτάνει κανείς στο τέλος της διαφήμισης, καταλαβαίνει τον λόγο που η Samsung επέλεξε ένα παλαιότερο iPhone: Για να δείξει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να σκεφτούν διπλά πριν την επόμενη αναβάθμισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το S9 βγήκε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος, ενώ το iPhone 6 είχε κυκλοφορήσει το 2014. Επομένως, με βάση όσα βλέπουμε στη διαφήμιση για τη ζωή της μπαταρίας και την δυνατότητα να εκτελεί σύνθετες λειτουργίες με λίγη ενέργεια, καταλαβαίνουμε ότι μια συσκευή 4 ετών έχει υποστεί συγκεκριμένες φθορές.

Πάντως αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Έχουμε δει και στο παρελθόν την Apple με την Samsung να κονταροχτυπιούνται με αρνητικές διαφημίσεις, και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα σταματήσει να γίνεται αυτό ούτε στο μέλλον.