Ηχητικό ντοκουμέντο ντροπής για τη Χρυσή Αυγή

Ηχητικό ντοκουμέντο ντροπής για τη Χρυσή Αυγή

Η εφημερίδα Έθνος φέρνει στο φως ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο  οι χρυσαυγίτες χλεύαζαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή. 

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα «Έθνος». Στο ηχητικό ντοκουμέντο, που βρέθηκε στο τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά στην τραγική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς ίχνος ντροπής και ενώ ο τάφος του Αλέξη ήταν ακόμη νωπός, ηχογράφησαν ένα χυδαιολόγημα, παραφθείροντας τους στίχους γνωστού τραγουδιού.

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία/πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης/μες των Εξαρχείων την πλατεία/κι από την μπόχα ήρθε η Αστυνομία», ξεκινάει το χυδαίο «τραγούδι».

Η συνέχεια του «τραγουδιού» είναι ακόμα πιο εξοργιστική:

«Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι/να μου τον αρμέξεις/ψόφησε ο Αλέξης/και στο σάπιο του το κ…κι/άναψε κι εσύ ένα κεράκι./Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι/δεν μπορεί ν’ αντέξει/την μπόχα του Αλέξη/σάπισε το άτυχο πρεζόνι/δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι».

Το αρχείο, που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος», έχει ηχογραφηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2008, μόλις 7 ημέρες από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και σήμανε την αρχή εκτεταμένων συμπλοκών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Στην καταγραφή του αποσπάσματος ακούγεται η χαρούμενη διάθεση αλλά και τα εμετικά γέλια των «πρωταγωνιστών» του ανοσιουργήματος, που εκτιμάται ότι είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης -στον οποίο ανήκει και το κινητό τηλέφωνο στο οποίο βρέθηκε- και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στο κινητό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, άλλωστε, βρέθηκαν πολλά κοινά τους βίντεο και ηχογραφήσεις, αφού η φιλία τους χρονολογείται από πολύ παλιά.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του «Εθνους» αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Διαψεύδουν οι βουλευτές της Χ.Α.

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη- Ηλιόπουλου είναι η εξής:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη νέα αθλιότητα που διακινούν οι κατ΄ επάγγελμα υβριστές μας. Τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο και μάλιστα στοχευμένα, τη στιγμή που εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις τελετές ορκωμοσίας τους.

Μηνύσεις και αγωγές κατατίθενται ήδη σε βάρος των συκοφαντών που αναπαράγουν αυτές τις χυδαιότητες. Έφτασαν στο αισχρό σημείο να εκμεταλλευτούν ακόμα και την μνήμη ενός παιδιού για να εξυπηρετήσουν με ψέματα τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.»