Καμμένος: Διαγραφή Παπαχριστόπουλου μετά την ομιλία μου στην Ολομέλεια

Καμμένος: Διαγραφή Παπαχριστόπουλου μετά την ομιλία μου στην Ολομέλεια
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντάει από το βήμα της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη», Αθήνα, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως θα καταθέσει τη διαγραφή του Παπαχριστόπουλου στην Ολομέλεια, μετά την ομιλία του.

«Τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην Ολομέλεια, αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….(Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα)» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ την Πέμπτη, ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τον κ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του, πριν την έναρξη της αυριανής συζήτησης για το Πρωτόκολλο Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, σε διαφορετική περίπτωση θα τον διαγράψει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δήλωσε πως «αν μέχρι αύριο το πρωί (σ.σ. το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου) ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτηθεί από βουλευτής, τότε θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ».

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αμέσως μετά την ολιγόλεπτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συνεκλήθη με αποκλειστικό θέμα τον Θ. Παπαχριστόπουλο είπε πως «ομόφωνα ζητήσαμε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ πριν την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια του Πρωτοκόλλου για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (σ.σ. αρχίζει αύριο στις 10:00)» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει υποσχεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής να ψηφίσει το πρωτόκολλο» για να υπογραμμίσει «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ να εκτελέσει την Μακεδονία».

Διαβάστε ακόμη: Στον «αέρα» η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ – Όλα τα σενάρια