Μαρινάκης: Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα

Μαρινάκης: Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα

«Έχουμε και Παναθηναϊκούς στον συνδυασμό» αναφέρει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τη «μάχη» στον Πειραιά.

Για την μάχη του Πειραιά, αλλά και την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε στον ALPHA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για τα σχέδια του για την πόλη, για τους εφοπλιστές, την οικονομία, αλλά και το ποδόσφαιρο.

Για το όραμά του για τον Πειραιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: «Η Ναυτιλία έχει να κάνει με τον Πειραιά, τα γραφεία μας είναι στον Πειραιά, μεγάλωσα, γεννήθηκα, μεγάλωσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι στον Πειραιά. Δεν μπορείς όταν βλέπεις διάφορα τα οποία δεν είναι σωστά, δεν σου αρέσουν, πολλοί φορείς της πόλης έχουν προβληματιστεί, κάποια στιγμή ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία να τα φτιάξουν».

Αναφερόμενος στα έργα που πρέπει να γίνουν στον Πειραιά υπογράμμισε: «Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά. Ο δικός μου ρόλος είναι πέντε έργα τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε μπορούμε να τα φτιάξουμε. Είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ, αυτά θα γίνουν. Είναι μια δέσμευση δική μου που μέχρι να γίνουν αυτά τα έργα θα το προσπαθήσω, θα το πετύχω. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr