Το Μεγανήσι «φοράει» Prada!

Το Μεγανήσι «φοράει» Prada!
Photo:

Πόλος έλξης για το διεθνές jet set έχει καταστεί το Ιόνιο με τα πανέμορφα νησιά του.

Στο στόχαστρο κροίσων έχει μπει ακόμα ένα νησί του Ιουνίου, μετά τον Σκορπιό, τον οποίο απέκτησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμιτρι Ριμπολοβλεφ. Τη σκυτάλη παίρνει το καταπράσινο Μεγανήσι, στο οποίο η ιέρεια της μόδας Μιούτσια Πράντα (Miuccia Prada), ιδιοκτήτρια των οίκων μόδας Prada και Miu Miu, αγόρασε μια μεγάλη έκταση. Εκεί σκοπεύει να χτίσει δύο βίλες, οι οποίες θα κοστίσουν γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ η καθεμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 60χρονη πλέον Ιταλίδα έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, ενώ όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, πηγή έμπνευσής της για τη χειμωνιάτικη συλλογή των ρούχων του ομώνυμου οίκου χλιδής, ήταν το νησί του Ιονίου.

Διαβάστε: Το «χρυσό» διαζύγιο του ολιγάρχη του Σκορπιού

Η έκταση στη θέση «Κεφάλι», λίγα λεπτά έξω από το κέντρο του Μεγανησίου, ανήκει στον λόρδο Τζέικομπ Ρότσιλντ. Μέρος του «παραδείσου» των 2.662 στρεμμάτων, που ο λόρδος αγόρασε στα τέλη του 2005, φέρεται να έχει περιέλθει στην κατοχή της Ιταλίδας σχεδιάστριας για να χτίσει εκεί τις δύο βίλες που… ονειρεύτηκε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής».

Πρόκειται για την πρώτη εκμετάλλευση της επένδυσης του λόρδου, που σκοπό έχει να χτίσει δώδεκα υπερπολυτελείς κατοικίες για να πωληθούν σε λίγους και τυχερούς.

 Διαβάστε επίσης: Ζητείται ιδιωτικό νησί σε τιμή ευκαιρίας