Μια Mini κάμερα από τη Samsung

Μια Mini κάμερα από τη Samsung

Η νέα κάμερα από την Samsung θα... σας λύσει τα χέρια. 

Η NX mini είναι σύμφωνα με τη Samsung η μικρότερη κάμερα εναλλάξιμων φακών, γεγονός που έγινε εφικτό με τη βοήθεια ενός αισθητήρα διάστασης μίας ίντσας και καλού σχεδιασμού στον υποδοχέα φακών, το οποίο βέβαια συνεπάγεται ότι η κάμερα δέχεται μόνο τους δικούς της φακούς. Αν δεν έχετε πρόβλημα να μεγαλώσετε τον όγκο, η Samsung διαθέτει ένα μετατροπέα, ο οποίος επιτρέπει στη NX mini να δέχεται όλη τη σειρά φακών της σειράς NX, με αντίτιμο 150 δολάρια.

Χωρίς φακό, η κάμερα ζυγίζει 158 γραμμάρια. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενσωματώνει αισθητήρα BSI CMOS με ανάλυση 20,5 megapixel, 1/16.000 μέγιστη ταχύτητα διαφράγματος, ευαισθησία μέχρι 25600 ISO και μπορεί να κάνει μέχρι 6fps σε burst mode και να καταγράφει video 1080/30p. Επιπλέον η κάμερα είναι εφοδιασμένη με WiFi, NFC και σύμφωνα με τη Samsung η μπαταρία της μπορεί να δώσει 650 λήψεις με μια φόρτιση.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στον Απρίλιο σε μαύρο, λευκό, καφέ, πράσινο και ροζ και μαζί με ένα φακό 17mm θα κοστίζει περίπου 450 δολάρια. Μια δεύτερη έκδοση bundle με ζουμ φακό θα κοστίζει περίπου 550 δολάρια.

Πηγή: digi1.gr

Διαβάστε περισσότερα:

Brainstorm Tech: Γιατί η Ελλάδα μπορεί και να καινοτομεί

Οι 11 αλλαγές στις ηλεκτρονικές συναλλαγές!

«Σερφάρετε» στο χρηματιστήριο μέσω iPhone