Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από το e-Academy

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από το e-Academy

28 κορυφαίοι επαγγελματίες διδάσκουν τα «μυστικά» της digital στρατηγικής και της online καμπάνιας.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, παρουσιάζει την e-Academy, μία Εκπαιδευτική Ακαδημία που έχει στόχο να δημιουργήσει κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, μέσα από δύο ολοκληρωμένα, τετράμηνης διάρκειας, εκπαιδευτικά προγράμματα: το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Practitioner. Τα προγράμματα ξεκινούν στις 13 και 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Με εισηγητές 28 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και υπεύθυνο εκπαίδευσης τον Παναγιώτη Γκεζερλή, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου, τα δύο προγράμματα της e-Academy προσφέρουν σε βάθος γνώση και εστιάζουν στην πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν άμεσα να αναπτύσσουν και να αξιολογούν μία κερδοφόρα digital στρατηγική και αποτελεσματικές online καμπάνιες. Μετά από εξετάσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 ώρες εκπαίδευσης, με συνδυασμό διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, όπου αναλύονται σε βάθος η θεωρία και όλες οι τεχνικές και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital. Επιπλέον, γίνεται εξάσκηση σε Η.Υ. σε μαθήματα όπως Pay-Per-Click, Social Media, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation, κ.α.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν και η Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας, που έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις συνέργειες του Ομίλου Πειραιώς καθώς και συνεργασίες με αναγνωρισμένους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εξέλιξης www.excelixi.org.

Διαβάστε ακόμη:

Χόμπι που γίνεται δουλειά; Τι πρέπει να σκεφτείτε

Τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα στην Ελλάδα