Nέα μεγάλη χρηματοδότηση 20 εκατ. δολαρίων για τη Blueground

Nέα μεγάλη χρηματοδότηση 20 εκατ. δολαρίων για τη Blueground
Μια από τις πιο πετυχημένες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις κατάφερε να συγκεντρώσει νέα χρηματοδότηση.

Η πετυχημένη ελληνική startup Blueground κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμη 20 εκατ. δολάρια σε νέο γύρο χρηματοδότησης.

Η εταιρεία μισθώνει επιλεγμένα διαμερίσματα στις πιο δημοφιλείς περιοχές, τα οποία επιπλώνει και εξοπλίζει πλήρως, μετατρέποντάς τα σε υψηλής ποιότητας διαμερίσματα.  Στη συνέχεια, τα παρέχει σε όλους όσους αναζητούν το ιδανικό επιπλωμένο διαμέρισμα για να μείνουν από ένα μήνα μέχρι μερικά χρόνια.

Μέσω του επιχειρηματικού της μοντέλου η Blueground καταφέρνει να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής σε κάθε ενοικιαστή, ενώ παράλληλα παρέχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως σταθερό μηνιαίο εισόδημα, συμβόλαια μακράς διαρκείας και μεγάλη ευελιξία.

Όπως αναφέρει το ΤechCrunch, η νέα χρηματοδότηση έγινε με τη συμμετοχή του Venture Friends, της Endeavor Catalyst, του Jabbar Internet Group από το Ντουμπάι και του serial entrepreneur Kevin Ryan, ο οποίος θα συμμετέχει στο ΔΣ της εταιρείας.

Συνολικά η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 28 εκατ. δολάρια, έχει στο χαρτοφυλάκιό της πάνω από 1.500 υψηλής ποιότητας διαμερίσματα σε εννέα πόλεις, σε τρεις ηπείρους (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες).

Όραμα και στόχος της Blueground είναι να δραστηριοποιείται σε 50 πόλεις με 50.000 ακίνητα μέχρι το 2023.