Ο «μαγικός» RGB πίνακας της IKEA

Ο «μαγικός» RGB πίνακας της IKEA

Η σουηδική εταιρεία βρήκε έναν ακόμη «έξυπνο» τρόπο για να στείλει το μήνυμά της - Δείτε το βίντεο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η IKEA ειδικεύεται στο να δημιουργεί ευχάριστα περιβάλλοντα σε ιδιαίτερα μικρούς και στενούς χώρους. Αυτήν ακριβώς της την ιδιαιτερότητα προωθεί η σουηδική κατασκευάστρια επίπλων με το νέο φωτεινό πίνακα που τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της Σουηδίας, ο οποίος μεταδίδει μια σειρά από μηνύματα σε μία απλή επιφάνεια τριών χρωμάτων: RGB, δηλαδή κόκκινο, πράσινο και μπλε.

Πρόκειται για μία απλή, low-tech, αλλά έξυπνη λύση στο πως να μεγιστοποιήσει την λήψη των διαφημιστικών της μηνυμάτων, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να δείχνει διαφορετικά μηνύματα, αναλόγως με το ποιοι λαμπτήρες είναι αναμμένοι στον πίνακα.

Διαβάστε ακόμη: ΙΚΕΑ: Δημιουργεί eshop στην Ελλάδα

«Κάντε το όπως αυτός ο πίνακας», αναφέρει ένα από τα μηνύματα, που ακολουθείται από το «Αξιοποιήστε τον χώρο σας» και το «με λύσεις για μικρούς χώρους από την ΙΚΕΑ».

Η σουηδική εταιρεία έχει θέσει τον φιλόδοξο στόχο να φτάσει το ποσό των 68 δισ. δολαρίων σε πωλήσεις το 2020. Το 2013 η χρονιά έκλεισε με αύξηση 3,2% στα έσοδα της εταιρείας, που άγγιξαν τα 39 δισ. δολάρια χάρη στην ανοδική τάση των πωλήσεων στις ΗΠΑ και την επέκταση της IKEA στην Κίνα και τη Ρωσία.

Δείτε τον «μαγικό» πίνακα της ΙΚΕΑ:

Διαβάστε ακόμη: Η ΙΚΕΑ «φέρνει» 3D έπιπλα στο σπίτι σας