Ο τουρισμός ενώνει Ελλάδα – Ρωσία

Ο τουρισμός ενώνει Ελλάδα – Ρωσία

Τον Απρίλιο θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο ελληνορωσικό τουριστικό forum που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Είναι η Αθήνα ο επόμενος αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ρώσων στην Ελλάδα; Μπορεί να γίνει σύμφωνα με στελέχη του Le Grand Group of Companies, του σημαντικότερου ταξιδιωτικού ομίλου εισερχόμενου τουρισμού στη Νότιο Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου.

Μάλιστα ο ταξιδιωτικός όμιλος σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators το Labirint και την Aegean διοργανώνουν το μεγαλύτερο Ελληνορωσικό τουριστικό Forum που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.200 Ρώσοι, Ουκρανοί, Αρμένοι και Αζέροι Travel Agents και δημοσιογράφοι θα έρθουν στην Ελλάδα. Μετά την εντυπωσιακή αύξηση των αφίξεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και κυρίως στην Κρήτη το 2013, υψηλόβαθμα στελέχη του Le Grand Group of Companies υποστηρίζουν, ότι μετά και από την επιτυχία του Forum της Αθήνας, η πρωτεύουσα θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών.

Διαβάστε ακόμη: Τα 18 εκατ. έφτασαν οι τουρίστες στην Ελλάδα το 2013

Για τον παραπάνω λόγο το Le Grand Group of Companies επένδυσε στη δημιουργία ενός άνετου και πολυτελούς γραφείου στην Αθήνα, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο στους Ρώσους, αλλά και σε άλλους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος «Le Grand Group of Companies» το 2013 διπλασίασε τις αφίξεις σχεδόν σε όλους τους προορισμούς με πρώτη και καλύτερη την Κρήτη, στην οποία βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του ομίλου, ξεπερνώντας τους 260.000 επισκέπτες στους 4 προορισμούς.